Beauty : Грим07 ФЕВРУАРИ 2020

Време е всички да пробваме оранжеви сенки

Цветът стои прекрасно на младата актриса Флорън Пю, а в използването му има две малки тънкости. Споделяме ги с вас в статията:

Оранжеви сенки? Изглежда по-добре, отколкото звучи.

На теория гримът с оранжеви сенки би следвало да е подчертано екстравагантен. Гримьорите на звездите обаче успяват да го направят свеж и лек.

Актрисите Марго Роби и Флорънс Пю наскоро ни направиха впечатление в подобни визии.

Тайната е съвсем простичка: нещата трябва да са семпли. Лек слой сенки, допълнени от черна спирала. Останалата част от грима трябва да е дискретна и в същата гама – червилото, ружът. Не смесвайте с други нюанси като червено или розовеещо. Нека оранжевото е основният открояващ се цвят върху лицето ви.

Другият ключов момент е да откриете точно своето оранжево. Тази гама съдържа голямо богатство от различни нюанси и за всяка жена може да се открие нещо подходящо.

Просто пробвайте – може да се окаже, че ви подхожда ръждивото, топло оранжево, отиващо към мед или бронз. Това е доста елегантен нюанс всъщност. А може да откриете, че на вашия тен най-добре застава прасковеното оранжево.

Каквото и да е, струва си да опитате! Защото експериментът с оранжеви сенки ще внесе свежест и разнообразие в пролетния ви грим, при това с минимално усилие.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим25 МАРТ 2020

Гримовете и четките могат да бъдат развъдник на бактерии

Дезинфекцираме всичко, но понякога пропускаме най-важното

Грим21 МАРТ 2020

Пролетен тренд в грима - още по-цветни визии

Очният грим вече стига и до веждите

Грим11 МАРТ 2020

Естествената красота на французойките

Базата за грим, устните, очите - да ги подчертаем като beauty гуруто Violette

Грим11 МАРТ 2020

Гледайте грим тюториала, който счупи социалните мрежи

Клипчето има 1.2 милиона гледания в Туитър