Beauty : Грим26 ЯНУАРИ 2018

Тъмно червило за всеки цвят на кожата

Изберете перфектния драматичен грим според това дали е светла, маслинена или тъмна

Ако кожата ви е много бяла, като на Сърша Ронан, спокойно можете да влезете в ролята на модерна Снежанка. Изберете червило в цвят мерло, което не само ще контрастира ярко на тена ви, но ще го подчертае допълнително. Балансирайте тъмното червило със светли сенки - бледолилаво или прасковено, точно както е направила Сърша.

Ако кожата ви не е нито бледа, нито матова, може би ще искате да стоите настрана от класическото червено червило. Лили Колинс е избрала варинт с лилави подтонове, който прекрасно допълва кожата от студен тип.

Дамите с такъв тип кожа обикновено клонят към топлия тип с жълтеникав подтон. При тях всякакви експерименти с цветовете са разрешени, но най-добре стои нюанс между бордо и виолетото. Джиджи Хадид е избрала подобно червило, добавяйки към него и блестящ глос.

Този топъл тип кожа със златисти подтонове позволява на дамите да избират драматични цветове червило като кафяво и много тъмно бордо. Лили Олдридж е заложила на шоколадовото.

Черешовото на Криси Тийгън е перфектен избор за топлия тип на кожата й. Придържайте се към цветове, които са с повече червени, отколкото лилави подтонове, тъй като с вторите рискувате да придадете жълтеникав отенък на кожата си.

Тъмното, наситено червило е риск, който малко жени си позволяват да поемат в ежедневието.

Обикновено го пазим за специални събития, но дори тогава сме склонни да страним от него. А всъщност, ако е подбрано правилно, червилото ще ви позволи да направите впечатление с грима си, без да се стараете особено! В края на краищата, то е достатъчно красноречиво само по себе си и може да бъде съчетано с всякакъв тип тоалет.

Ако все още не ви звучим достатъчно убедително и се притеснявате, че ще изглеждате като злодей от приказка на Disney, позволете на звездите в галерията да ви демонстрират как точно го носят те. Там ще откриете и нашите съвети за правилните нюанси според цвета на кожата ви!

Снимки: Profimedia 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим16 НОЕМВРИ 2019

Тайните на сполучливата есенна грим визия

Съветите на гримьорите за успешна визия

Грим12 НОЕМВРИ 2019

Смели и наситени цветове и блясък в есенно-зимния макияж

Актуален е гримът само с един, но наситен акцент. Както и цялостната грим визия, постигната само с един продукт за цялото лице!

Грим10 НОЕМВРИ 2019

Нещата, които гримьорите никога не правят

Пробвате ли фон дьо тена върху ръката си? Те не биха то сторили!

Грим06 НОЕМВРИ 2019

Странните факти, които не знаете за червилото

Всяка година, в света се купуват 900 милиона червила