Beauty : Грим26 ЯНУАРИ 2018

Тъмно червило за всеки цвят на кожата

Изберете перфектния драматичен грим според това дали е светла, маслинена или тъмна

Ако кожата ви е много бяла, като на Сърша Ронан, спокойно можете да влезете в ролята на модерна Снежанка. Изберете червило в цвят мерло, което не само ще контрастира ярко на тена ви, но ще го подчертае допълнително. Балансирайте тъмното червило със светли сенки - бледолилаво или прасковено, точно както е направила Сърша.

Ако кожата ви не е нито бледа, нито матова, може би ще искате да стоите настрана от класическото червено червило. Лили Колинс е избрала варинт с лилави подтонове, който прекрасно допълва кожата от студен тип.

Дамите с такъв тип кожа обикновено клонят към топлия тип с жълтеникав подтон. При тях всякакви експерименти с цветовете са разрешени, но най-добре стои нюанс между бордо и виолетото. Джиджи Хадид е избрала подобно червило, добавяйки към него и блестящ глос.

Този топъл тип кожа със златисти подтонове позволява на дамите да избират драматични цветове червило като кафяво и много тъмно бордо. Лили Олдридж е заложила на шоколадовото.

Черешовото на Криси Тийгън е перфектен избор за топлия тип на кожата й. Придържайте се към цветове, които са с повече червени, отколкото лилави подтонове, тъй като с вторите рискувате да придадете жълтеникав отенък на кожата си.

Тъмното, наситено червило е риск, който малко жени си позволяват да поемат в ежедневието.

Обикновено го пазим за специални събития, но дори тогава сме склонни да страним от него. А всъщност, ако е подбрано правилно, червилото ще ви позволи да направите впечатление с грима си, без да се стараете особено! В края на краищата, то е достатъчно красноречиво само по себе си и може да бъде съчетано с всякакъв тип тоалет.

Ако все още не ви звучим достатъчно убедително и се притеснявате, че ще изглеждате като злодей от приказка на Disney, позволете на звездите в галерията да ви демонстрират как точно го носят те. Там ще откриете и нашите съвети за правилните нюанси според цвета на кожата ви!

Снимки: Profimedia 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим11 АПРИЛ 2019

Гримьорите искат да спрем да нанасяме спирала

Отива ли си този продукт, без който досега мислехме, че не можем?

Грим09 АПРИЛ 2019

Грим за жените със сини очи

Клишето, че не можете да носите сини сенки, съвсем не е валидно, но имате и още красиви възможности

Грим29 МАРТ 2019

Синята спирала пак ще бъде на мода през 2019

Цветните мигли рядко се виждат в ежедневния грим, но според този звезден гримьор, това ще се промени.