Beauty : Грим26 ЯНУАРИ 2018

Тъмно червило за всеки цвят на кожата

Изберете перфектния драматичен грим според това дали е светла, маслинена или тъмна

Ако кожата ви е много бяла, като на Сърша Ронан, спокойно можете да влезете в ролята на модерна Снежанка. Изберете червило в цвят мерло, което не само ще контрастира ярко на тена ви, но ще го подчертае допълнително. Балансирайте тъмното червило със светли сенки - бледолилаво или прасковено, точно както е направила Сърша.

Ако кожата ви не е нито бледа, нито матова, може би ще искате да стоите настрана от класическото червено червило. Лили Колинс е избрала варинт с лилави подтонове, който прекрасно допълва кожата от студен тип.

Дамите с такъв тип кожа обикновено клонят към топлия тип с жълтеникав подтон. При тях всякакви експерименти с цветовете са разрешени, но най-добре стои нюанс между бордо и виолетото. Джиджи Хадид е избрала подобно червило, добавяйки към него и блестящ глос.

Този топъл тип кожа със златисти подтонове позволява на дамите да избират драматични цветове червило като кафяво и много тъмно бордо. Лили Олдридж е заложила на шоколадовото.

Черешовото на Криси Тийгън е перфектен избор за топлия тип на кожата й. Придържайте се към цветове, които са с повече червени, отколкото лилави подтонове, тъй като с вторите рискувате да придадете жълтеникав отенък на кожата си.

Тъмното, наситено червило е риск, който малко жени си позволяват да поемат в ежедневието.

Обикновено го пазим за специални събития, но дори тогава сме склонни да страним от него. А всъщност, ако е подбрано правилно, червилото ще ви позволи да направите впечатление с грима си, без да се стараете особено! В края на краищата, то е достатъчно красноречиво само по себе си и може да бъде съчетано с всякакъв тип тоалет.

Ако все още не ви звучим достатъчно убедително и се притеснявате, че ще изглеждате като злодей от приказка на Disney, позволете на звездите в галерията да ви демонстрират как точно го носят те. Там ще откриете и нашите съвети за правилните нюанси според цвета на кожата ви!

Снимки: Profimedia 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим25 МАРТ 2020

Гримовете и четките могат да бъдат развъдник на бактерии

Дезинфекцираме всичко, но понякога пропускаме най-важното

Грим21 МАРТ 2020

Пролетен тренд в грима - още по-цветни визии

Очният грим вече стига и до веждите

Грим11 МАРТ 2020

Естествената красота на французойките

Базата за грим, устните, очите - да ги подчертаем като beauty гуруто Violette

Грим11 МАРТ 2020

Гледайте грим тюториала, който счупи социалните мрежи

Клипчето има 1.2 милиона гледания в Туитър