Beauty : Грим01 МАРТ 2016

Подмладяване на очите с помощта на грима

6 основни правила придават свежест на погледа ни, научете кои са те

Използвайте праймър, който леко озарява и заглажда кожата и предодвратява събирането на коректор, пудра и сенки във фините линии.

Почти всяко лице изглежда по-добре с леко попълнени и уплътнени вежди. Уверете се, че използвате продукт в точния тон и все пак не прекалявайте с очертаването.

Ако имате видими бръчици около очите, перлените сенки върху тях само ще ги подчертаят още повече. По-добре заложете на матови текстури и неутрални цветове.

С хубаво извити и подчертани с черна спирала мигли очите изглеждат по-будни, ведри и млади. А ако искате да засилите още повече ефекта, добавете на горния клепач снопчета изкуствени мигли.

Изтрийте умората в погледа си с помощта на малко по-светъл коректор. Нанесен във вътрешния ъгъл на окото, в средата на горния клепач и под веждите, той прави очите по-големи и изразителни и придава отпочинал и свеж вид.

Черната очна линия е гарантиран начин да направим очите си по-секси. Избягвайте единствено да я изтегляте твърде много извън ъгълчето на окото – иначе може да има обратен ефект.

Когато се стремим да се гримираме така, че да изглеждаме по-млади, особено внимание трябва да обърнем на очите.

Има няколко основни правила за гримирането им, с които оптически сваляме от годините си. В галерията ще ви разкрием кои са те:

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим14 ФЕВРУАРИ 2020

Какъв фон дьо тен използват звездите в Холивуд

Ето техните любими брандове и точните нюанси, които избират

Грим07 ФЕВРУАРИ 2020

Време е всички да пробваме оранжеви сенки

Цветът стои прекрасно на младата актриса Флорън Пю, а в използването му има две малки тънкости. Споделяме ги с вас в статията:

Грим16 ЯНУАРИ 2020

Грим триковете, които правят миглите страхотни

За поглед, който ще бъде запомнен!

Грим30 ДЕКЕМВРИ 2019

Кой е най-добрият начин за нанасяне на фон дьо тен?

С четка, с гъбичка или с пръсти? Ето какво казва един професионален гримьор