Beauty : Грим15 МАЙ 2018

Меган Маркъл повече няма да може да носи ярко червило

Някой очаквал ли е да й бъде лесно?

Дали Кейт Мидълтън и Меган Маркъл дълбоко в душата си не са искали да станат принцеси?!

В крайна сметка и тази „работа“ има своите минуси: Меган например до края на живота си трябва да забрави за експерименти с грима си и да прибере в чекмеджето завинаги образа на знойна красавица. Какво още не може да прави новата снаха в бъдещия си живот?

Никакво ярко червило. Никога и при никакви обстоятелства – това е закон. Изборът й трябва да бъде между бежово и нежно розово. Червеното тя може да носи у дома, за разнообразие.

Довиждане, контур! Това вероятно е една от причините, поради която Кайли Дженър например никога няма да стане принцеса. Гримът на Меган трябва да бъде максимално естествен, което налага контурирането на овала на лицето и на скулите й да бъде почти незабележимо.

Златното правило на грима, което Меган Маркъл никога не нарушава 

Ще се наложи да забрави и за красивата очна линия, а годеницата на принц Хари умее да рисува такава върху клепачите си. Същото се отнася и за изкуствените мигли и дори за баналния грим „опушено око“: ще се наложи да се ограничи с пясъчни нюанси на сенките и едва забележима спирала.

И накрая, Маркъл няма да може по всяко време да коригира грима си: правилата на кралския етикет забраняват да изважда от чантата си огледало и изобщо да поддържа своята бюти рутина. Ето защо в козметичния й арсенал трябва да има продукти с изключителна издръжливост: всяко несъвършенство задължително ще бъде забелязано!

Вижте къде ще бъде моминското парти на Меган Маркъл

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим14 ЮНИ 2019

Pat Mcgrath създаде първия си фон дьо тен

Формулата е била разработвана близо 25 години

Грим12 ЮНИ 2019

Най-неуспешните грим тенденции през годините

Кои от тях сте пробвали и вие?

Грим11 ЮНИ 2019

Бела Хадид позира с ярките цветове на Dior

Червилата татуировки обещават дълготрайни резултати

Грим10 ЮНИ 2019

Така фон дьо тенът ви ще издържа по цял ден

Няколко лесни трика гарантират по-дълготраен финиш, дори през горещите месеци