Beauty : Грим28 МАЙ 2018

Най-успешните блогъри мъже

Представяме ви четирима от доайените

Историята познава много случаи, в които мъжете се справят успешно в женски области – кулинария, отглеждане на деца, гримьорство…

Творческите директори на повечето световноизвестни наложени грим марки са мъже. Днес мъжете се завръщат в тази професия и някои стават успешни блогъри – истинска алтернатива на момичетата.

Има няколко You Tube звезди, които трябва да познавате.

Джефри Стар

Едно от най-знаковите имена в света на красотата, Джефри започва да се гримира още в детството си, след това известно време работил като консултант в магазин за козметика, след това става звезден гримьор и следва бумът в социалната мрежа MySpace. Неоновият цвят на косата и гримът му привличат внимание и скоро след това той създава собствен профил в You Tube. Джефри владее до съвършенство работата с четките и спонджа и днес вече има собствена марка за грим. За съжаление неговата любов към скандалите вреди на имиджа му: не всички са готови да купуват козметика от човек с расистки изказвания.

Джеймс Чарлз

Той е на 18, но в You Tube акаунтът му е от около три, но вече е сключил рекламен договор с CoverGirl и има около тримилионна армия от последователи. Отдават му се до съвършенство фантасмагоричните бюти образи, създаването на които е доста забавно за гледане. Джеймс постоянно приема участие в различни предизвикателства – като цяло каналът му е доста забавен.

Патрик Стар

Той е по-скоро шоумен, а не блогър, но е доста харизматичен. Затова трябва да го видите в движение чрез видео – снимките отнемат част от обаянието му. Каналът му в You Tube е по-скоро образователен (макар и весел). Днес той може да се похвали с договор за M.A.C., а колекцията му видя бял свят едва преди три месеца.

Габриел Замора

Стилист на IPSY (американска услуга на Мишел Фан, занимаваща се с продажба на комплект козметика в кутии). Затова половината от видеата му (ако не са на козметичните кутии IPSY) са посветени в превръщането на жената в котка, череп или в… Патрик Стар. Останалите видеа показват как да превърнете естествения грим в ярък. И след това как да го комбинирате със синя коса например….

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим14 ФЕВРУАРИ 2020

Какъв фон дьо тен използват звездите в Холивуд

Ето техните любими брандове и точните нюанси, които избират

Грим07 ФЕВРУАРИ 2020

Време е всички да пробваме оранжеви сенки

Цветът стои прекрасно на младата актриса Флорън Пю, а в използването му има две малки тънкости. Споделяме ги с вас в статията:

Грим16 ЯНУАРИ 2020

Грим триковете, които правят миглите страхотни

За поглед, който ще бъде запомнен!

Грим30 ДЕКЕМВРИ 2019

Кой е най-добрият начин за нанасяне на фон дьо тен?

С четка, с гъбичка или с пръсти? Ето какво казва един професионален гримьор