Beauty : Грим14 ДЕКЕМВРИ 2018

Коледно вдъхновение: гримът на Марго Роби

Осоебено подходящ за блондинки

Марго Роби не веднъж ни е очаровала с перфектните си форми, избора си на тоалет или този на прическа. Но само преди ден, русокосата красавица ни впечатли с празничния си грим, който съчетава на пръв поглед несъчтаеми цветове.

Два дни, две прически с плитки, вдъхновени от Марго Роби

Гримът на лицето е изключително семпъл и почти незабележим, като акцентът е поставен както върху устните, така и върху клепачите. Според бюти експертите, тази комбинация е наистина смела и отива основно на блондинки със светли очи.

Червени устни и червени сенки звучи като огромна бюти грешка, но на Марго Роби определено й се получава. Актрисата или по-скоро гримьорката й Пати Дуброф е използвала първо сенки в сивокафяво, които да придадат дълбочина на погледа, а после е завършила грима на очите с червено-кестеняви сенки, които изсветляват към веждите.

Колкото до устните, Пати е заложила на класиката – наситено червено червило Chanel, което има кадифен ефект за завършек. Повече от празничната визия на Марго, ще откриете в галерията.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим19 МАРТ 2019

Пролетно настроение с "Грим пАРТи Vol.2"

Лилия Георгиева ще ни покаже как да внесем пролетното настроение и в грима.

Грим19 МАРТ 2019

Защо го прави Дженифър Анистън?

Актрисата споделя един свой странен трик за красота

Грим15 МАРТ 2019

5 грим продукта които нямате, а трябва да имате

Тези не толкова популярни грим продукти вършат много добра работа и наистина са game-changer когато става дума за ежедневната ни грим рутина

Грим13 МАРТ 2019

Ключът към красивия грим "без грим"

За тази визия ви трябват много малко продукти, но доста умения