Beauty : Грим31 ЮЛИ 2019

Как да овладеем лятната грим визия без фон дьо тен?

Ето как да изглеждаме по-добре с по-малко продукти

През лятото искаме да не отежняваме кожата си излишно, затова се стремим да използваме възможно най-малко грим продукти. Ето как да го направим успешно.

Продуктите за грим с по-голяма покривност като фон дьо тена например задушават кожата, а през лятото искаме да избегнем този ефект на всяка цена, заради високите температури. Ето как да създадем визия без този продукт, която не само да е приятна за носене, но и да изглежда страхотно. 

Започваме с основа за грим, за предпочитане такава с матиращ ефект, за да подготвим кожата. След това нанасяме коректор в проблемните зони, като можем да използваме продукта и да подчертаем по-високите части на лицето за по-структурирана визия.

След това разнасяме продукта с помощта на блендер с потупващи движения върху зоните с нанесен коректор. С останалия продукт по блендера леко минаваме и останалите части на лицето за леко оцветяване и върху тях.

Нанесете течен руж и/или продукт за контуриране, ако искате и такъв ефект. Тази година е много модерен розовия блъш завършек.

Накрая фиксирайте с прозрачна пудра и пожелание можете да добавите хайлайтър. Ако искате да продължите с грим без грим темата, можете да фиксирате веждите с гел, но без да им добавяте допълнителен цвят. Нанесете спирала и балсам върху устните и сте вече напълно готови.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим20 АВГУСТ 2019

Магията на класиката в грима, от CHANEL

Черното и бялото - това е абсолютът на CHANEL, напомня глобалният криейтив директор на грим подразделението на марката Лучия Пика

Грим03 АВГУСТ 2019

Най-актуалните червила за лятото

Ето и кои червила виждаме най-често този сезон

Грим02 АВГУСТ 2019

Откровенията на гримьора на Дженифър Лопес

Скот Барнс работи с певицата от години наред

Грим29 ЮЛИ 2019

Един грим трик за сияен и много естествен ефект

Тази лесна техника се отнася до начина, по който нанасяме фон дьо тена и хайлайтъра