Beauty : Грим31 ЮЛИ 2019

Как да овладеем лятната грим визия без фон дьо тен?

Ето как да изглеждаме по-добре с по-малко продукти

През лятото искаме да не отежняваме кожата си излишно, затова се стремим да използваме възможно най-малко грим продукти. Ето как да го направим успешно.

Продуктите за грим с по-голяма покривност като фон дьо тена например задушават кожата, а през лятото искаме да избегнем този ефект на всяка цена, заради високите температури. Ето как да създадем визия без този продукт, която не само да е приятна за носене, но и да изглежда страхотно. 

Започваме с основа за грим, за предпочитане такава с матиращ ефект, за да подготвим кожата. След това нанасяме коректор в проблемните зони, като можем да използваме продукта и да подчертаем по-високите части на лицето за по-структурирана визия.

След това разнасяме продукта с помощта на блендер с потупващи движения върху зоните с нанесен коректор. С останалия продукт по блендера леко минаваме и останалите части на лицето за леко оцветяване и върху тях.

Нанесете течен руж и/или продукт за контуриране, ако искате и такъв ефект. Тази година е много модерен розовия блъш завършек.

Накрая фиксирайте с прозрачна пудра и пожелание можете да добавите хайлайтър. Ако искате да продължите с грим без грим темата, можете да фиксирате веждите с гел, но без да им добавяте допълнителен цвят. Нанесете спирала и балсам върху устните и сте вече напълно готови.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим15 ОКТОМВРИ 2019

Есента запазва цветовете на лятото с новата грим тенденция

Наричат я с име, което също носи лятното настроение - "сълзи на русалка"

Грим07 ОКТОМВРИ 2019

Правилните стъпки към избора на перфектното телесно червило

Как да пазарувате, къде да го изпробвате и с какво да го съобразите

Грим03 ОКТОМВРИ 2019

Гримът на Chanel SS2020 беше ода на френската изисканост

Свежи скули и устни и естествена красота

Грим03 ОКТОМВРИ 2019

Разкриха грим колаборацията на LÓreal с Карл Лагерфелд

Креативният директор на Chanel е работил върху тази гирм колекция преди смъртта си