Beauty : Грим30 МАЙ 2018

Драматичният котешки поглед на Наташа Поли

Супермоделът разкрива как да постигнем идеалната визия в 3 стъпки

Едва ли някой може да повярва, че супермодел като Наташа Поли предпочита да се гримира сама, вместо да се довери на най-добрите beauty специалисти, които има на бързо набиране на телефона.

Но защо руската красавица настоява да сътвори сама своя makeup за червения килим? “Просто го обожавам. Това е моята форма на терапия”, казва тя и добавя, че грим триковете е научила от професионалистите, с които е прекарала часове зад кулисите на модните ревюта вече над десетилетие. Наташа разкрива стъпка по стъпка как да се сдобием с перфектния котешки поглед, с който можем да обезоръжим всеки.

Новият “котешки поглед”… в злато!

Но първо място, тя подготвя кожата си. Поли нанася матиращ праймър навсякъде по лицето, с изключение на скулите, където предпочита да има възможно повече блясък. Следва фон дьо тенът, чието перфектно нанасяне се постига с подходяща за целта четка. Коректорът е задължителен за заето момиче като Наташа. Тя го нанася в под очите, на върха на носа и на сгъвките около устните. Веждите са оформени с молив, на клепачите се поставят няколко нюанса nude сенки. А за да постигне този драматичен наситен котешки поглед, тя има няколко специални трика, които може да видите във видеото:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим16 ЯНУАРИ 2020

Грим триковете, моито правят миглите страхотни

За поглед, който ще бъде запомнен!

Грим30 ДЕКЕМВРИ 2019

Кой е най-добрият начин за нанасяне на фон дьо тен?

С четка, с гъбичка или с пръсти? Ето какво казва един професионален гримьор

Грим29 ДЕКЕМВРИ 2019

Най-добрите бързи грим трикове

Когато имаме не повече от 5 минути да се гримираме, трябва да проявим малко хитрост

Грим27 ДЕКЕМВРИ 2019

Грим вдъхновение за празниците от най-добрите визии на звездите

Черпим идеи за парти грим от най-добре гримираните звезди тази година