Beauty : Грим30 МАЙ 2018

Драматичният котешки поглед на Наташа Поли

Супермоделът разкрива как да постигнем идеалната визия в 3 стъпки

Едва ли някой може да повярва, че супермодел като Наташа Поли предпочита да се гримира сама, вместо да се довери на най-добрите beauty специалисти, които има на бързо набиране на телефона.

Но защо руската красавица настоява да сътвори сама своя makeup за червения килим? “Просто го обожавам. Това е моята форма на терапия”, казва тя и добавя, че грим триковете е научила от професионалистите, с които е прекарала часове зад кулисите на модните ревюта вече над десетилетие. Наташа разкрива стъпка по стъпка как да се сдобием с перфектния котешки поглед, с който можем да обезоръжим всеки.

Новият “котешки поглед”… в злато!

Но първо място, тя подготвя кожата си. Поли нанася матиращ праймър навсякъде по лицето, с изключение на скулите, където предпочита да има възможно повече блясък. Следва фон дьо тенът, чието перфектно нанасяне се постига с подходяща за целта четка. Коректорът е задължителен за заето момиче като Наташа. Тя го нанася в под очите, на върха на носа и на сгъвките около устните. Веждите са оформени с молив, на клепачите се поставят няколко нюанса nude сенки. А за да постигне този драматичен наситен котешки поглед, тя има няколко специални трика, които може да видите във видеото:

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим17 ЮНИ 2019

Двете големи грешки при нанасянето на пудра

Състаряват видимо лицето

Грим14 ЮНИ 2019

Pat Mcgrath създаде първия си фон дьо тен

Формулата е била разработвана близо 25 години

Грим12 ЮНИ 2019

Най-неуспешните грим тенденции през годините

Кои от тях сте пробвали и вие?

Грим11 ЮНИ 2019

Бела Хадид позира с ярките цветове на Dior

Червилата татуировки обещават дълготрайни резултати