Beauty : Грим05 МАЙ 2018

Бюти триковете на Риана в 10 минути

Поп дивата разкрива грима си пред VOGUE

Риана винаги е била еталон за красива и неповторима жена, което е изключително важно в музикалния бизнес.

Тя създаде изключително успешна колекция гримове Fenty, с която момичетата обожават да се забавляват, преминавайки границите на скучното. Точно като самата Рири!

Ето защо бяхме изключително щастливи да видим певицата в акция. Тя показа нагледно пред екипа на VOGUE как постига перфектния макиаж за излизане. Облечена в розов копринен халат и дантелена сутиен, певицата демонстритра страхотно настроение, докато заснема видеото по време на своята почивка в Лос Кабос, Мексико.

Злато, много злато за лице и тяло от Риана

“Научих се как да контурирам лицето си, чак когато качих килограми, ако щете ми вярвайте”, обявява тя докато нанася фон дьо тен върху цялото си лице. Тя продължава да нанася коректор, където е необходимо. “Всеки знае, че козметиката е предназначена за скриване на торбички, тъмни кръгове, следи от махмурлук и лоши решения”, казва тя.

Грим магията на Рири й отнема едва 10 минути и е лесна за постигане дори за нас.

Певицата е и избрана да краси корицата на новия брой на Модната библия. Пред VOGUE тя разкрива какво е да се събудиш на 30 и дали вече е мислила за замразяването на яйцеклетки.

Храня се по-здравословно и обръщам по-голямо внимание на здравето си, Когато работя, съм отдадена изцяло на момента и на работата. Пораснах и вече знам, че годините минават много бързо, затова трябва да си в мига.”

Вдъхновяващото послание на Риана за жените с пищни тела

Риана повдига завесата и на личния си живот. Тя споделя един изненадващ за феновете й факт. “С Дрейк вече не сме приятели. Нo не сме и врагове. Такова е , каквото е”, споделя Рири.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим14 ЮНИ 2019

Pat Mcgrath създаде първия си фон дьо тен

Формулата е била разработвана близо 25 години

Грим12 ЮНИ 2019

Най-неуспешните грим тенденции през годините

Кои от тях сте пробвали и вие?

Грим11 ЮНИ 2019

Бела Хадид позира с ярките цветове на Dior

Червилата татуировки обещават дълготрайни резултати

Грим10 ЮНИ 2019

Така фон дьо тенът ви ще издържа по цял ден

Няколко лесни трика гарантират по-дълготраен финиш, дори през горещите месеци