5 звездни грим визии от Кан

От кукленски грим до сексапилен поглед!

Всяка вечер актрисата се появяваше на червения килим в натурални грим визии с приглушени цветове на сенките. Сдържаната бежово-розова цветова гама е любима на Ел, а прическата й винаги остана естествена – плитка или малък кок на тила. По този начин актрисата подчертаваше перфектно своята нежност и естественост.

Бразилския супермодел също избра класическа визия за едно от появяванията си на червения килим – гъстите й коси са разпуснати свободно и оформени на вълни, които започват от средата им. Гримът й е абсолютно натурален: акцент са очите, като ефектът „широко отворени“ е създаден с помощта на бял молив във вътрешния им ъгъл и по ръба на долния клепач.

18-годишната певицаи модел от Франция, кумир на милениум поколението Соня Бен Аммар също мина по червения килим на Кан. Характерно за възрастта й тя реши да отдаде заслуженото на яркия грим – сребриста очна линия подчертаваше големите й очи. Въздушна лекота придаваше небрежната й прическа с коси, боядисани с техниката балеаж.

Посланикът на L'Oréal Paris Даутцен Крус бе избрала ултимативно секси визия – за тази цел основна роля имаше прическата й, но гримът подчертаваше изразителните черти на лицето й. Лекият грим smoky eyes бе изпълнен със сатенени цветове. Изразената спирала и черният молив във вътрешния ъгъл на очите й подчертаваха изразителния поглед на Даутцен.

Цяла плеяда от модели придружи актьорите на червения килим, за да добави още лукс и блясък към звездното събитие. Ангелът на Victoria's Secret Елза Хоск очевидно се е вдъхновила за грим визията си от героините на Дисни – с пищна рокля в пастелни оттенъци, обемни вълни в косите и „кукленски“ грим. За този грим трябва да започнете с плътна и перфектна основа за грим, която трябва да скрие всички недостатъци на кожата ви, а очната линия да подчертава „извънземния“ вид на лицето. Прасковени златисто-розови оттенъци допълват визията – сенки, руж и червило.

Червеният килим е перфектен подиум, който не скрива нищо от визията на всеки, минал по него.

Звездите използват именно този момент, за да акцентират върху естествената си визия или върху сексапила си. Така се раждат култовите образи, които следваме като пример. На 8-мия ден от Кан избрахме да ви покажем 5 от тях! 

Снимки: Profimedia 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим18 НОЕМВРИ 2019

Как да използвате ружа по нов начин за наистина божествен ефект

Скулите този сезон са акцентът в грима

Грим16 НОЕМВРИ 2019

Тайните на сполучливата есенна грим визия

Съветите на гримьорите за успешна визия

Грим12 НОЕМВРИ 2019

Смели и наситени цветове и блясък в есенно-зимния макияж

Актуален е гримът само с един, но наситен акцент. Както и цялостната грим визия, постигната само с един продукт за цялото лице!

Грим10 НОЕМВРИ 2019

Нещата, които гримьорите никога не правят

Пробвате ли фон дьо тена върху ръката си? Те не биха то сторили!