Да, Алекс Раева наистина е бременна

Певицата потвърди новината за щастливото събитие със снимка

Щастливата новина, че Александра Раева е бременна, не е просто слух. Певицата действително е в очакване на своето първо дете.

Радостната вест бе потвърдена публично след снимка, споделена в социалната мрежа. На нея Алекс е облечена в тесен черен тоалет и доста нарастналото й коремче си личи ясно.

38-годишната музикална звезда има зад гърба си една продължителна връзка с DJ Дончо, след която успява да се съвземе и благодарение на новата си любов. Името на мъжа до себе си обаче Алекс пази от масовата публика. Казва, че той няма нишо общо с музиката и с шоубизнеса и предпочита да стои далече от медийната показност.

Тя обаче споменава, че с него са се запознали на лодка в морето. Явно това се е случило по време на някоя от екзотичните ваканции на талантливата Алекс, която от много години е запалена по гмуркането.

Според една от версиите, любимият мъж на Алекс Раева живее и работи в чужбина и с нея се виждат няколко пъти годишно. Вероятно скоро появата на бебето ще промени този факт.

Междувременно бившият на Алекс DJ Дочно също отново откри любовта. Той се среща а танцьорката и хореограф Тамара Кривлева.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Съвети & тенденции19 СЕПТЕМВРИ 2019

Съвети за чувствителна кожа от Деми Мур

Надникваме във вечерната бюти рутина на Деми Мур

Beauty продукти18 СЕПТЕМВРИ 2019

Universkin P: Кодът за перфектна медицинска грижа за кожата

Този персонализиран серум се изготвя от лекар по уникална за всеки клиент формула и действа таргетирано според нуждите на кожата ви

Beauty новини18 СЕПТЕМВРИ 2019

Кендал Дженър вече е светло руса

Моделът се скара със сестра си Клои заради новата си прическа