Да, Алекс Раева наистина е бременна

Певицата потвърди новината за щастливото събитие със снимка

Щастливата новина, че Александра Раева е бременна, не е просто слух. Певицата действително е в очакване на своето първо дете.

Радостната вест бе потвърдена публично след снимка, споделена в социалната мрежа. На нея Алекс е облечена в тесен черен тоалет и доста нарастналото й коремче си личи ясно.

38-годишната музикална звезда има зад гърба си една продължителна връзка с DJ Дончо, след която успява да се съвземе и благодарение на новата си любов. Името на мъжа до себе си обаче Алекс пази от масовата публика. Казва, че той няма нишо общо с музиката и с шоубизнеса и предпочита да стои далече от медийната показност.

Тя обаче споменава, че с него са се запознали на лодка в морето. Явно това се е случило по време на някоя от екзотичните ваканции на талантливата Алекс, която от много години е запалена по гмуркането.

Според една от версиите, любимият мъж на Алекс Раева живее и работи в чужбина и с нея се виждат няколко пъти годишно. Вероятно скоро появата на бебето ще промени този факт.

Междувременно бившият на Алекс DJ Дочно също отново откри любовта. Той се среща а танцьорката и хореограф Тамара Кривлева.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Грим21 МАЙ 2019

Face Off: Булки без грим

Сватбеният макияж може да превърне една жена в друг човек, както ще се убедите от тези снимки

Съвети & тенденции21 МАЙ 2019

Почистване и освежаване на лицето с аква пилинг

Тази нова процедура е приятна и неинвазивна. Особено се препоръчва преди специално събитие - като абитуриентския бал например

Beauty21 МАЙ 2019

Косата ни също може да страда от бърнаут

Когато е уморена, безжизнена и без блясък, серията John Frieda Detox & Repair ще я почисти, освежи и възстанови

Коса21 МАЙ 2019

Прическите на лятото - обемни и небрежни

Мислете за плитки, къдрици и много аксесоари