Да, Алекс Раева наистина е бременна

Певицата потвърди новината за щастливото събитие със снимка

Щастливата новина, че Александра Раева е бременна, не е просто слух. Певицата действително е в очакване на своето първо дете.

Радостната вест бе потвърдена публично след снимка, споделена в социалната мрежа. На нея Алекс е облечена в тесен черен тоалет и доста нарастналото й коремче си личи ясно.

38-годишната музикална звезда има зад гърба си една продължителна връзка с DJ Дончо, след която успява да се съвземе и благодарение на новата си любов. Името на мъжа до себе си обаче Алекс пази от масовата публика. Казва, че той няма нишо общо с музиката и с шоубизнеса и предпочита да стои далече от медийната показност.

Тя обаче споменава, че с него са се запознали на лодка в морето. Явно това се е случило по време на някоя от екзотичните ваканции на талантливата Алекс, която от много години е запалена по гмуркането.

Според една от версиите, любимият мъж на Алекс Раева живее и работи в чужбина и с нея се виждат няколко пъти годишно. Вероятно скоро появата на бебето ще промени този факт.

Междувременно бившият на Алекс DJ Дочно също отново откри любовта. Той се среща а танцьорката и хореограф Тамара Кривлева.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Коса16 ЮЛИ 2019

Продуктите с активен въглен са спасение за мазната коса

Продуктите с тази съставка са новото ни тайно оръжие

Съвети & тенденции16 ЮЛИ 2019

Трябва да носим слънцезащита и вкъщи

Това ни съветва козметикът на Джесика Алба

Коса15 ЮЛИ 2019

Лятната магия на прическите с перлени фиби

Няма нужда да се притеснявате за това как е оформена косата ви, когато носите такова украшение

Beauty15 ЮЛИ 2019

Диета с лецитин и добри мазнини побеждава целулита

Консумирайте ежедневно храни, които укрепват клетките на съединителната тъкан