За него и нея: Подаряваме двойка аромати Emporio Armani

Зарадвайте себе си и половинката си с парфюми, въплътили в себе си една романтична история

Една любовна история от 21-ви век вдъхновява двойката нови аромати на Emporio Armani Because It’s You (за нея) и Stronger With You (за него). 

Заедно можем да докоснем небето, Заедно можем да летим, Заедно нищо не може да ни спре.

Двата аромата имат еднаква сила Единият перфектно женствен, другият – щедро мъжествен. Те комуникират помежду си, предизвикват, съблазняват. Силата на любовта им и всички онези емоции на влюбването са преразказани в поредица от кратки филми с участието на Матилда Луц и Джеймс Джагър. Матилда и Джеймс играят Лаура и Пол, двама души, които изпитват любовта си един към друг всеки един ден. Сцена в центъра на световен град, това е любовна история от 21 век. Те изживяват любов, която ги прави по-силни, в която няма невъзможни неща. Просветена любов, удивителна мотивация, креативна енергия, която подхранва желанието да бъдеш по-добър, да излезеш извън себе си, за да видиш цялата вселена и отвъд.

Because It’s You е нейният аромат – играещ със силата на съблазънта като миксът на ванилия с мускус, който разкрива комбинация и невероятно дълбока чувственост. Stronger With You е непредвидим, като самия него. Той изненадва със своята оригиналност като пикантния акорд на връхните нотки – микс от кардамон, розов пипер и листа на виолетки.

Спечелете парфюми Emporio Armani в новата ни игра!

Под публикацията за играта в нашата Facebook страница споделете с нас в коментар: Кое е най-романтичното място, на което сте били или искате да отидете?

Двата най-вдъхновяващи отговора ще спечелят аромати – единият Emporio Armani за него, а другият Emporio Armani за нея. Срок на играта: 6-13.07.2017 г.  

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти30 МАРТ 2020

MissBloom.bg ви подарява най-новия фотоепилатор за домашна употреба на Braun

В очакване на времето, в което ще се завърнем навън, можем да се погрижим за красотата си с дълготраен ефект

Beauty продукти23 МАРТ 2020

Удобни и концентрирани, beauty продуктите-барове заслужават вниманието ни

Популярността им по света расте, обясняваме защо

Beauty продукти18 ФЕВРУАРИ 2020

Дрогерийните продукти, които известните гримьори препоръчват

Спестете си парите и използвайте продуктите любимци на гримьорите