Beauty : Beauty продукти10 ФЕВРУАРИ 2017

Този парфюм е вдъхновен от Грейс Кели, Джаки Кенеди и Катрин Деньов

Дизайнерката Тори Бърч се вдъхновява от вечни модни икони за Love Relentlessly

9 личности, послужили като пример за дизайнерката Тори Бърч през различните периоди от живота й, вдъхновяват новия й парфюм Love Relentlessly

Ароматът въплъщава в себе си еуфоричното чувство на влюбването, а името му, което буквално значи “непреклонна обич”, идва от една бележка, която баща й пише за майка й и я публикува във вестника. “Ако ти кажа, че те обичам, ще го използваш ли срещу мен?” гласи посланието, отпечатало се в съзнанието на Бърч. “Родителите ми бяха най-романтичната двойка, която някога съм познавала. Този парфюм е вдъхновен от тяхната любовна история,” казва Тори. 

tb_5jmw01_000

Дизайнерката споделя пред InStyle, че освен на родителите й, парфюмът с красиво име е посветен на още няколко души, които са оставили ярка следа в живота й. Сред тях са носителката на Нобелова награда за мир Малала Йозефай, младите надежди на модната сцена, вдъхновили и Бионсе – сестрите Клои и Хали, а също така вечните модни икони Грейс Кели, Роми Шнайдер, Джаки Кенеди и Катрин Деньов. 

grace-body

Принцеса Грейс

beauty-icons-5

Катрин Деньов

Принцеса Грейс била пример и за майка й, която се възхищавала на стила й. “Въпреки това, Кели е излизала на няколко срещи с баща ми, затова не мисля, че майка ми я обичаше особено,” шегува се Бърч. “Джаки Кенеди имаше невероятен личен стил. Такъв, който можеш да имаш, само ако добре познаваш себе си. Тя въплъщаваше елегантността и беше икона за своето време,” споделя дизайнерката за Първата дама.

Колкото до Деньов, легендарната френска актриса от “Дневна красавица” и муза на безброй дизайнери, Бърч казва: “Тя притежава класическа красота, но освен това и характер, което винаги е по-интересно. Тя знае коя е и това се вижда.”

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти27 ЮНИ 2019

Енергиен шот за уморената кожа от Jowaé

Новата козметична серия използва силата на суперплода кумкуат, за да ревитализира и разкраси лицето и погледа

Beauty продукти26 ЮНИ 2019

Chanel 5: Какво не знаете за най-известния парфюм в света

3 факта за легендарното ухание, включително това откъде идва името му

Beauty продукти18 ЮНИ 2019

Какво да сложим в багажа за лятната си почивка

Улеснете подготовката си с помощта на тази "умна" селекция

Beauty продукти12 ЮНИ 2019

Изпробвани и любими: Коректори за сенки под очите

Редакторите ни се доверяват на тези продукти за отпочинал и озарен поглед