Озаряване, хидратация, перфектен резултат – Hydrabio Perfecteur SPF 30

BIODERMA ви подарява тайната на красивата кожа

От какво се нуждае кожата на лицето ни, за да бъде красива?

Достатъчно хидратация? Подхранване в дълбочина? Защита от вредните слънчеви лъчи? Всеки един от тези отговори е верен, но много често това означава, че за да дарим на кожата си правилната грижа, имаме нужда от два, три, понякога дори повече продукти.

Благодарение на BIODERMA вече имаме решение на този проблем и той се нарича Hydrabio Perfecteur SPF 30 – вдъхновен от самата кожа. Иновативният продукт е задължителен за beauty арсенала за всяка модерна жена с динамично ежедневие, тъй като освен, че се грижи кожата да е хидратирана в дълбочина, той омекотява фините линии и прикрива несъвършенствата, защитава я от вредните UV лъчи, а за финал я прави сияйна.

Hydrabio Post (2)

Тайната на Hydrabio Perfecteur SPF 30 се крие в патентования комплекс Aquagenium®, който активира естествената хидратация в дълбочина, стимулирайки синтеза на аквапорини и междуклетъчни липиди. BIODERMA  черпи вдъхновение  от естествените процеси, които се случват в кожата и създава Hydrabio Perfecteur SPF 30 така, че действието му да наподобява биологичните процеси на хидратация в кожата, като ден след ден възстановява възможността й да се хидратира. Така, за разлика от много други продукти, той се справя с проблема дълготрайно.

Освен, че кара кожата ни да се чувства комфортно, Hydrabio Perfecteur SPF 30 я прави по-гладка и по-сияйна. Благодарение на иновативната емулсия, чиято структура е сходна с тази на кожата, и активните съставки, сред които пудри (за мек и кадифен блясък) и салицилова киселина (активираща клетъчната регенерация), продуктът подобрява  вида на кожата, като заглажда повърхността й и възвръща нейния  блясък.

Само след няколко седмици използване ще забележите, че кожата ви е по-гладка и хидратирана, а тенът е изравнен и сияен. За най-добри резултати комбинирайте Hydrabio Perfecteur SPF 30 с мицеларната вода Hydrabio H2O, която с лекота почиства грима и замърсяванията, натрупващи се по кожата през деня, а накрая я оставя чиста и тонизирана.

Спечелете 10 комплекта за хидратирана и сияйна кожа – мицеларна вода Hydrabio H2O и крема Hydrabio Perfecteur SPF30 в новата игра на BIODERMA и Miss Bloom! 

Hydrabio Post (3)

Как? Изгледайте видеото за Hydrabio Perfecteur SPF 30, а след това оставете коментар под специалния пост за играта в нашата страница във Facebook, съдържащ вашия отговор на въпроса: 

От къде черпи вдъхновение BIODERMA при създаването на Hydrabio Perfecteur SPF 30, за да възстанови хидратацията на кожата в дълбочина? 

10 наши читателки ще спечелят комплект мицеларна вода Hydrabio H2O и крем Hydrabio Perfecteur SPF30. 

Срок на играта: 25.05.-02.06.

Желаем ви успех!  

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти17 СЕПТЕМВРИ 2019

Universkin P: Кодът за перфектна медицинска грижа за кожата

Този персонализиран серум се изготвя от лекар по уникална за всеки клиент формула и действа таргетирано според нуждите на кожата ви

Beauty продукти16 СЕПТЕМВРИ 2019

Рестарт за уморената кожа в градските делници

Подложихме трите нови маски Jowaé на тест от страна на най-взискателните дами: тези с натоварено градско ежедневие

Beauty продукти27 ЮНИ 2019

Енергиен шот за уморената кожа от Jowaé

Новата козметична серия използва силата на суперплода кумкуат, за да ревитализира и разкраси лицето и погледа

Beauty продукти26 ЮНИ 2019

Chanel 5: Какво не знаете за най-известния парфюм в света

3 факта за легендарното ухание, включително това откъде идва името му