Нов подхранващ ритуал за кожата по време и след душ

18 нови продукта от Klorane подаряват това изживяване

Дамите, чиято кожа е по-скоро суха, са особено взискателни към почистващите продукти и лосионите си за тяло.

Под душа те трябва да даряват усещане за чистота, но да са нежни и щадящи към кожата и по възможност да я оставят хидратирана и успокоена. Следващата стъпка е богат, подхранващ лосион за тяло, като формулите с натурални растителни съставки винаги имат предимство.

Сега Klorane ни предоставят серия от 18 нови продукта, чиито формули се базират на органично масло от плодовете на амазонското дърво Купуасу. Когато ботаниците на Klorane започват изучаването на този плод, те откриват, че подхранващото му действие е 1,5 пъти по-голямо от това на маслото от карите, препоръчвано за подхранване на кожата.

Маслото от Купуасу е богато на ненаситени мастни киселини за двойно действие върху кожата: подхранване и хидратация. То подсилва защитния липиден слой на кожата и я предпазва от загуба на влага, превръщайки ежедневния ни душ в релаксиращ ритуал, съчетан с грижа.

В зависимо от това какъв тип са любимите ви продукти за баня, можете да избирате между душ гелове, душ кремове и натурални сапуни с богата пяна.

Четирите млека за тяло от серията са подходящи за всеки тип кожа, с кремообразни и флуидни формули с 96% натурални съставки, които попиват
лесно и не оставят мазен филм.

18-те продукта са разделени на 4 колекции с различни, ободряващи аромати: Цвят от Купуасу, Цвят от хибискус, Вода от юзу и Лист от смокиня.

Верни на философията си за опазване на околната среда, Klorane създават колекцията Купуасу с душ-гелове и сапуни с биоразградими формули и с 96% натурални съставки в опаковки с еко-дизайн. Тубите са с по-малко съдържание на пластмаса, а суровините, от които са изработени бутилките са рециклируеми и 25% рециклирани.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти27 ЮНИ 2019

Енергиен шот за уморената кожа от Jowaé

Новата козметична серия използва силата на суперплода кумкуат, за да ревитализира и разкраси лицето и погледа

Beauty продукти26 ЮНИ 2019

Chanel 5: Какво не знаете за най-известния парфюм в света

3 факта за легендарното ухание, включително това откъде идва името му

Beauty продукти18 ЮНИ 2019

Какво да сложим в багажа за лятната си почивка

Улеснете подготовката си с помощта на тази "умна" селекция

Beauty продукти12 ЮНИ 2019

Изпробвани и любими: Коректори за сенки под очите

Редакторите ни се доверяват на тези продукти за отпочинал и озарен поглед