Beauty : Beauty продукти : Игри19 НОЕМВРИ 2017

Малки удоволствия за чувствителната кожа

Подаравяме ви продукт по избор от серията Roge Cavailles

Чувствени аромати, удоволствие и грижа за чувствителна кожа?

Мисията е възможна – с френския бранд Roge Cavailles, съчетаващ уникалната експертиза на много висока толерантност с изключително удоволствие.

Повече от 90 години, посветена на грижите за най-деликатната и чувствителна кожа, популярната френска марка е лидер в аптеките във Франция в категории “твърди сапуни”, “течни продукти за хигиена” и “интимна грижа и дезодоранти”.

Специално създадени за суха и чувствителна кожа, продуктите удовлетворяват желанията и на най-взискателните потребители, предпочитащи текстури от нова генерация.

С формула, обогатена с натурални масла от сладък бадем, арган и оризови трици и с нежна гел-олио текстура, Кадифеното душ-олио деликатно почиства и интензивно подхранва кожата, предпазвайки я от изсушаване. Разтапящата се, кремообразна текстура доставя истинско удоволствие при употреба, придавайки усещане за сатенена мекота.

Обичате гел-крем текстурите? Новият Душ-крем Roge Cavailles, обогатен с масло от бадем и роза обича чувствителната кожа. Деликатният му аромат в комбинация с богата кремообразна текстура ще превърнат вашия душ в удоволствие. Можете да се насладите на неустоим аромат  и във вариант с карите и магнолия.

Френският исторически бранд не остава безразличен и към грижата за интимната хигиена. Под формата на ежедневна, антибактериална или хидратираща, специализираната грижа за всяка дама е разработен под експертен гинекологичен и дерматологичен контрол.

Грижите за чувствителната кожа оставаме на Roge Cavailles! А на вас оставяме удоволствието…

Спечелете награда от играта на Roge Cavailles и Miss Bloom! Какво трябва да направите?

Изберете си един продукт от серията на Roge Cavailles (душ олио, душ крем, дезодорант или продукт за интимна хигиена) и споделете с нас кой е той под публикацията за играта в нашата Facebook страница.

Три наши читателки ще се радват на награда от Roge Cavailles!

Срок на играта: 29.11-13.12.2017 г. 

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти31 ЯНУАРИ 2019

Използвайте силата на корейската козметика за съвършена кожа

Марката JOWAÉ комбинира силата на традиционните корейски медицински растения с наследствено ноу-хау за френско качество

Beauty продукти22 ЯНУАРИ 2019

Пролетна палитра лакове за нокти

14 красиви и нежни нюанса, които ще задоволят всеки вкус

Beauty продукти09 ЯНУАРИ 2019

Микроблейдинг ефект вече и у дома

Тату-молив за вежди от Avon Mark позволява прецизно, естествено и дълготрайно оформяне