Beauty : Beauty продукти23 АВГУСТ 2018

Лагерфелд “скрои” ново ароматно дуо

Перфектната двойка се казва LES PARFUMS MATIÈRES

Като дизайнер на стила, Карл Лагерфелд познава перфектно технологията на сътворяването му, независимо дали в модата или в парфюмерията.

Култовият творец смело лансира нови линии в колекциите си, а към ароматната му история беше добавена също нова такава с лансирането на Les Parfums Matières.

Две са пристрастяващите нотки в това дуо, които е използвал Лагерфелд: цветове от къпина и дървесина от юзу. И благодарение именно на избора на точните детайли, той успява да създаде перфектния олфактивен “гардероб” от незаменими парфюми.

Неустоим искрящ чар на Fleur de Mûrier за нея

Представях си Fleur de Mûrier като експлозия от пищни плодови нотки… Играх си с двойнствеността между червени плодове и листа от малина. Първата съставка дава плодова сочност, лилава аура и свежест. Втората съставка озарява аромата с дивите си растителни фасети.“

Емили Коперман сътворява непознат досега флориентал-плодов-дървесен eau de parfum. Тази пристрастяваща ароматна композиция, без да бъде сладка, завладява сетивата ни с искрящия си характер, но и със силата на привличането, дължаща се на комбинацията от цветове от къпина,  венчелистчета виолетка, сандалова дървесина и присъствие на амброви мускуси. Представяте ли си вече ароматната следа по кожата си?

 

Свеж старт на бурен огън на Bois de Yuzu за него

Експлозия от свежест, като ода за мъжествеността… Bois de Yuzu дава нов поглед към мъжествеността, като си играе с контрастите между нотки и релеф. Реверанс към мъжествеността носят леденият джинджифил с хладното си усещане и контрастът му с горчивината на мандарина. Силата и дълбочината на топлите дървесни нотки на папирус и мъх оставят след себе си решително мъжка следа.“

Категоричността е търсената от Емили Коперман връхна нотка в този фужерен-цитрусов-дървесен eau de toilette – открива го в моментално освежаващия подпис на джинджифила. Енергичните акценти на юзу влизат в  противоречие със съблазняващия характер, идващ от дървесните нотки. Абсолютен олфактивен оксиморон: в противоречивостта е магнетичността на всеки мъж.

Безупречният дизайн на новото ароматно дуо блести с изчистени контури на минималистичен блок от тежко стъкло. Сладко къпиново за нея и цвят каки за него – флаконите са в измамни цветове на иначе безспорна чистота и прозрачност.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти27 СЕПТЕМВРИ 2019

5 страхотни фон дьо тена с висока покривност

Изберете продукт, който заличава всички несъвършенства по кожата

Beauty продукти26 СЕПТЕМВРИ 2019

Есенното настроение в грима идва с Catrice

Есенните цветове, които чакахме цяла година най-сетне са тук

Beauty продукти18 СЕПТЕМВРИ 2019

Universkin P: Кодът за перфектна медицинска грижа за кожата

Този персонализиран серум се изготвя от лекар по уникална за всеки клиент формула и действа таргетирано според нуждите на кожата ви

Beauty продукти16 СЕПТЕМВРИ 2019

Рестарт за уморената кожа в градските делници

Подложихме трите нови маски Jowaé на тест от страна на най-взискателните дами: тези с натоварено градско ежедневие