Beauty : Beauty продукти23 АВГУСТ 2018

Лагерфелд “скрои” ново ароматно дуо

Перфектната двойка се казва LES PARFUMS MATIÈRES

Като дизайнер на стила, Карл Лагерфелд познава перфектно технологията на сътворяването му, независимо дали в модата или в парфюмерията.

Култовият творец смело лансира нови линии в колекциите си, а към ароматната му история беше добавена също нова такава с лансирането на Les Parfums Matières.

Две са пристрастяващите нотки в това дуо, които е използвал Лагерфелд: цветове от къпина и дървесина от юзу. И благодарение именно на избора на точните детайли, той успява да създаде перфектния олфактивен “гардероб” от незаменими парфюми.

Неустоим искрящ чар на Fleur de Mûrier за нея

Представях си Fleur de Mûrier като експлозия от пищни плодови нотки… Играх си с двойнствеността между червени плодове и листа от малина. Първата съставка дава плодова сочност, лилава аура и свежест. Втората съставка озарява аромата с дивите си растителни фасети.“

Емили Коперман сътворява непознат досега флориентал-плодов-дървесен eau de parfum. Тази пристрастяваща ароматна композиция, без да бъде сладка, завладява сетивата ни с искрящия си характер, но и със силата на привличането, дължаща се на комбинацията от цветове от къпина,  венчелистчета виолетка, сандалова дървесина и присъствие на амброви мускуси. Представяте ли си вече ароматната следа по кожата си?

 

Свеж старт на бурен огън на Bois de Yuzu за него

Експлозия от свежест, като ода за мъжествеността… Bois de Yuzu дава нов поглед към мъжествеността, като си играе с контрастите между нотки и релеф. Реверанс към мъжествеността носят леденият джинджифил с хладното си усещане и контрастът му с горчивината на мандарина. Силата и дълбочината на топлите дървесни нотки на папирус и мъх оставят след себе си решително мъжка следа.“

Категоричността е търсената от Емили Коперман връхна нотка в този фужерен-цитрусов-дървесен eau de toilette – открива го в моментално освежаващия подпис на джинджифила. Енергичните акценти на юзу влизат в  противоречие със съблазняващия характер, идващ от дървесните нотки. Абсолютен олфактивен оксиморон: в противоречивостта е магнетичността на всеки мъж.

Безупречният дизайн на новото ароматно дуо блести с изчистени контури на минималистичен блок от тежко стъкло. Сладко къпиново за нея и цвят каки за него – флаконите са в измамни цветове на иначе безспорна чистота и прозрачност.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти23 МАРТ 2020

Удобни и концентрирани, beauty продуктите-барове заслужават вниманието ни

Популярността им по света расте, обясняваме защо

Beauty продукти18 ФЕВРУАРИ 2020

Дрогерийните продукти, които известните гримьори препоръчват

Спестете си парите и използвайте продуктите любимци на гримьорите

Beauty продукти06 ФЕВРУАРИ 2020

Мишел Пфайфър ни предизвиква да забравим стереотипното с новия си парфюм

"Дали ще бъдеш кралица или чудовище - избираш ти"