Beauty : Beauty продукти20 ФЕВРУАРИ 2019

Корейски ритуал в четири стъпки за съвършена кожа

Корейско-френският бранд JOWAÉ съветва как да осигурим на кожата си баланс, комфорт и защита

Корейската козметика е синоним на пречистеност и съвършенство и JOWAÉ – нова марка за българския пазар – го доказва.

Името на бранда идва от корейската дума за хармония, а философията на марката е тясно свързана с четирите основни стъпки в ежедневната грижа за кожата.

Когато става въпрос за грижа за кожата, всички ние искаме едно и също нещо: да получим перфектна кожа, без обаче да прекарваме много време в сложна ежедневна рутина. Jowaé разбира нуждите на жените, затова разработва ритуал в 4 прости стъпки: почистване, подготовка, активиране и активна грижа.

# 1 Почистване:

Почистването на кожата сутрин и вечер е важна стъпка в красотата на Jowaé и е тайна за здрава и балансирана кожа. Марката предлага три различни продукта в зависимост от типа на кожата. За жените с тенденция към смесена или мазна кожа е почистващ гел със свещен лотос . Свещеното лотосово цвете, символ на чистота и духовност на Изток, има успокояващи, антиоксидантни и стягащи свойства.

За тези, които имат най-чувствителната кожа, обаче, тук е успокояващото почистващо мляко с имперски божур. Смятан за царицата на цветята в Азия, императорският божур притежава пеонифлорина, която потиска контактната свръхчувствителност, контролира растежа на бактериите върху кожата и упражнява стягащо действие върху порите.

За всички типове кожа е мицеларната вода, която почиства и хидратира кожата и й придава мекота.

# 2 Подготовка:

Вдъхновен от лосионите, които корейските жени използват, за да подготвят кожата си, Jowaé вмъква в своя ритуал нов жест на красотата, който служи за подпомагане на кожата да възприеме активните съставки в продуктите. Това е хидратиращият спрей, който освежава кожата с нотки от бамбукова вода, жасмин и кедрово дърво.

# 3 Активиране:

Вдъхновен от тайните на блестящия тен на корейски жени, Jowaé създаде истински активатор на младостта и съвършения тенбелия Концентрат на младостта със защитни свойства и коригираща активност върху пигментните дефекти. Този серум е най-добрият приятел на всички типове кожа, дори и най-чувствителните.

# 4 Третиране:

Ето последната стъпка, която включва прилагането на процедури за лице с активно действие. В този случай всяка от нас се нуждае от специфичен продукт, който може да задоволи нуждите на кожата на лицето.

Можем да изберем богат изглаждащ крем против бръчки с червен женшен, съставка на традиционната азиатска медицина, която се използва в продукти против стареене от хиляди години. Или много богатия подхранващ крем на базата на масло от камелия, подходящ за суха кожа. Лекият хидратиращ крем от цветя Сакура пък има отлични хидратиращи свойства благодарение на черешовите цветове. И накрая Opacifying Balancing Fluid със свещен лотос за тези със смесена или мазна кожа.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Beauty продукти30 МАРТ 2020

MissBloom.bg ви подарява най-новия фотоепилатор за домашна употреба на Braun

В очакване на времето, в което ще се завърнем навън, можем да се погрижим за красотата си с дълготраен ефект

Beauty продукти23 МАРТ 2020

Удобни и концентрирани, beauty продуктите-барове заслужават вниманието ни

Популярността им по света расте, обясняваме защо

Beauty продукти18 ФЕВРУАРИ 2020

Дрогерийните продукти, които известните гримьори препоръчват

Спестете си парите и използвайте продуктите любимци на гримьорите