Beauty03 ОКТОМВРИ 2019

50 000 българки се борят с рак на гърдата

Профилактичните прегледи могат да спасят живота ви, припомнят от Avon, които вече 18 години насочват усилията си към борбата с болестта

В България 50 000 жени се борят с коварното заболяване рак на гърдата. И за съжаление броят на диагностицираните продължава да расте.

Средно новите случаи са 3800 годишно, алармират от Avon. Компания, която за 18-та поредна година инвестира значителни усилия в борбата с болестта.

И тази година козметичният гигант застава зад каузата за редовни профилактични прегледи – ключова стъпка в борбата с болестта. Както всички знаем, когато е диагностициран в съвсем ранен стадий, ракът на гърдата е напълно лечим. Така че дори ако се случи да чуем стряскащата диагноза, ранното откриване на болестта дава огромна надежда.

Водени от тази мисия, Avon България ни приканват да се присъединим към Националния Розов ден – 8 октомври, част от Проекта Pink Light, насочен към повишаване на информираността относно рака на гърдата. По време на Националния Розов ден компанията призовава всеки желаещ да покаже подкрепата си като облече розово и сподели пост в социалните си мрежи с хаштаг #avonpinkday.

Ние от MissBloom.bg и тази година сме сред медиите, които подкрепят инициативата.

Прочетете още: 10 навика, с които ще намалите риска си от рак на гърдата

Досега в България Avon са осигурили над 30 000 безплатни профилактични прегледи и са дарили над милион и половина лева за борбата с рака на гърдата в рамките на своята кампания “От любов към живота”.

Ако искате и вие да изразите своята подкрепа, облечете розово на 8 октомври. И най-вече – не отлагайте своя профилактичен преглед! Предайте това послание и на жените около вас, на които държите.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Съвети & тенденции29 ЯНУАРИ 2020

Домашна маска с две съставки ще заздрави ноктите ни и ще ускори растежа им

+ правилата, които да следвате за по-дълготраен маникюр

Beauty28 ЯНУАРИ 2020

Пенелопе Крус е ослепителна на наградите "Гоя"

Актрисата, която миналата година носеше Chanel на събитието, този път избра друга модна къща

Beauty новини28 ЯНУАРИ 2020

Кристен Стюърт носи изкусително червено за Chanel Beauty

Актрисата за пореден път е лице на марката