Beauty18 МАРТ 2019

5 стилни заемки от гадероба на кралица Рания

Ключови за стила й, подходящи за всяка дама, която иска да изглежда по-изискано без усилия

Ризите с женствени детайли, като например тази с волани в горната част. Кралица Рания е добавила и елегантен тънък колан, за да акцентира дискретно силуета си.

Поло блузите от фина материя в неутрални цветове, които стоят перфектно както самостоятелно, така и с блейзър или манто.

Изисканите поли с миди дължина и A-силует. В гардероба на кралица Рания има много такива модели с нестандартни детайли, които придават уникалност на визията й.

Роклите с миди или макси дължина, с дълъг ръкав, но и с женствени детайли и в нежни цветове. Те са едновременно изискани, благоприлични, но и много нежни.

Копринените блузи с дълъг ръкав. Луксозната материя е подходяща за официални поводи, а комбинацията с любимите на Рания миди поли с А-силует е прекрасна.

Искате ли да изглеждате наистина изискано и същевременно модерно? Кралица Рания знае какво е нужно.

За йорданската кралица Рания не се пише ежедневно така, както го правим за Меган Маркъл и Кейт Мидълтън.

Вероятно именно тя обаче е най-стилната кралска особа в света в момента. Рания царува от 1999 г. заедно със съпруга си, йорданския крал Абдула II, има четири деца и е известна както с активната си политическа и социална дейност, така и с безупречния си гардероб.

Моден гаф – кралицата остана по сутиен

Кралица Рания е мюсюлманка, но не се забулва. Въпреки това нейните визии са винаги благоприлични и много изискани, като тя избира дълги или миди рокли и поли, както и рокли и блузи с дълъг ръкав. Това обаче никога не й е пречило да изглежда изключително елегантна и същевременно модерна и оригинална.

В галерията можете да видите 5 неща, които смятаме за ключови за стила на кралица Рания и с които всяка жена може да изглежда много по-елегантна и да се чувства винаги уверена.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Грим20 АВГУСТ 2019

Магията на класиката в грима, от CHANEL

Черното и бялото - това е абсолютът на CHANEL, напомня глобалният криейтив директор на грим подразделението на марката Лучия Пика

Коса19 АВГУСТ 2019

Няколко вариации на най-популярната прическа сега

Прическата, разделена с централен път, официално се завърна

Коса16 АВГУСТ 2019

Петте най-добри домашни терапии за здрава и красива коса

От маска с мляко и мед до спрей против наелектризиране, всички са тук!

Коса15 АВГУСТ 2019

Тайните на Камила Коелю за красива прическа през лятото

Бразилския бюти влогър ни дава ценни съвети за красива прическа през горещите дни