Зодиите, на които Черната луна ще повлияе най-силно

Очаквайте сблъсък със силни емоции

Новолунието в нощта между 31-ви юли и 1-ви август ще се усети от всички зодии, но най-бушуващи емоции очакват четири знака.

Това Новолуние е наричано и с името “Черната Луна”, защото това е втората нова Луна за месец юли. Събитието се случва в знака Лъв, което ще предизвика силни емоции за повечето знаци.

Мнозинството ще усетят прилив на енергия и желание за забавления, което е следствие от характера на тази огнена и експанзивна зодия. Ще искаме да се социализираме, да се възползваме максимално от времето си за разпускане и партита.

Едновременно с това ще сме много по-откровени и открити към чувствата си, до такава степен, че можем да се замесим в неприятни ситуации. Искреността ни може да нагруби хората около нас, затова трябва да се постараем да подбираме думите си по-внимателно.

Тези, които ще бъдат най-повлияни ще бъдат представителите на знаците Лъв, Водолей, Скорпион и Близнаци. Ако вие сте сред тях, не се притеснявайте, влиянието ще е главно в позитивна посока.

Най-силните любовни комбинации в Зодиака

Ще бъдете привлечени от големи групи с хора и ще сте настроени за много запознанства. Вероятността за Водолей да си намери нов любовен интерес, благодарение на това, е най-голяма. За Лъв, Скорпион и Близнаци влиянието главно ще се изрази в професионален аспект, така че се оглеждайте за нови предложения за развитие в кариерата.

4 зодии, които не стават за връзка

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии13 ОКТОМВРИ 2019

Зодиите, които пълнолунието ще засегне най-много

Очаква ни пълнолуние на вечерта между 13 и 14 октомври

Зодии21 СЕПТЕМВРИ 2019

Как различните зодии приемат старостта

Някои зодии имат дарбата да остаряват достойно, други се хвърлят да доказват, че още "ги бива". В това число и чрез множество флиртове

Зодии06 СЕПТЕМВРИ 2019

Кое е слабото място на всяка зодия?

Телецът не може да живее без хубава храна, Рибите - без популярността

Диети10 АВГУСТ 2019

Полезна закуска за различните зодии

Палачинки, сандвич или френски тост? Ето какво да изберете: