Астро Мания : Зодии16 ЯНУАРИ 2020

Зодиите и развода: малко интересна статистика

Как гледат различните знаци на брака, връзките и любовта изобщо

Какви са различните знаци в любовта, брака и как гледат те на семейството?

Астрологията може да предложи интересни статистики като отговор на тези въпроси. Ако сте дама, която мечтае за семейство и то е ваш приоритет преди кариерата и всичко останало, най-добрата половинка за вас е зодия Козирог или зодия Близнаци. Според астролозите, мъжете, родени под тези два знака, най-често се стремят към свиването на семейно огнище – над 40%. 

От друга страна, дамите и господата от въздушните знаци (Водолей, Близнаци и Везни) смятат, че не е важно в семейството да има много деца. Понякога дори не държат да създават потомство и уважават личния избор на жените да нямат деца.

Представителите на Везни, Овен, Стрелец и Рак, без оглед на пола, най-често смятат, че всяко правителство е задължено да стимулира раждането на деца.

Ако сте влюбени в мъж, роден под знака на Лъва, не трябва да се притеснявате, че не сте добра домакиня. За тези господа няма никакво значение дали половинката им може да готви, тъй като не се интересуват особено от нейните умения вкъщи. Жените-Лъвици пък са истински хищници, когато стане дума за семейството. Биха направили всичко, за да го запазят цяло, но в същото време отстояват и собствените си интереси. Въпреки това, те са доста независими, затова дори да се окажат разведени с деца, ще се справят и с кариерата, и с отглеждането им.

Същото важи и за дамите, представителки на земните знаци – това са Дева, Телец и Козирог. Те нямат проблем да отглеждат и да издържат децата си, дори сами. Мъжете от земните зодии пък често настояват те да отглеждат децата след развод. 

Родените под знака на Водолей и Рак нямат нужда от брак, за да имат деца. Те одобряват раждането им и са много либерални – ако попаднат във връзка с човек, който има дете от предишна връзка, приемат го като свое.

Разводите са лесно решение на проблема за жените, представителки на зодия Телец и мъжете, родени под знака на Стрелеца. Това може би се дължи на вродения инат на Телеца, който не иска да се примири с факта, че може би грешките идват от него, или със свободолюбието на Стрелеца, който трудно остава в сериозна връзка за дълго време. 

Мъжете от огнените знаци са привърженици на разводите, докато жените, също родени под огнени знаци (Овен, Лъв и Стрелец), смятат, че законите за разтрогване на брака са прекалено либерални, а на развода не бива да се гледа като лесно решение на даден проблем в брака.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии02 АПРИЛ 2020

Най-неверните мъже според зодията

Четирима са представителите на зодиака, които имат слаби ангели

Зодии25 МАРТ 2020

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Ето отговорът защо дамите Овен и Лъв ще ви впечатлят от пръв поглед

Зодии19 МАРТ 2020

4 зодии, които се чувстват перфектно под карантина

Това е дълго чаканият им шанс да се усамотят!