Жената Близнаци е непобедим играч във флируването

Малко мъже могат да й устоят, а още по-малко – да я задържат

Жената Близнаци е непобедим играч във флируването

За жената Близнаци да флиртува е нещо естествено като дишането. Малко обаче са мъжете, които могат да я задържат завинаги.

Често обвиняват Близнаците, че са лицемерни и непостоянни. Първото понякога е вярно, а за второто има ред условности. Истината е, че “непостоянни” е неточно определение, просто защото самата същност на Близнаците е на хамелеон. Не очаквайте от тях да бъдат “постоянни” в смисъла, който останалите 11 зодии влагат в това.

Техният зодиакален символ има две лица. Истината за жената Близнаци е, че две са малко! Тя има безброй лица – и най-близките й понякога имат чувството, че всичките се проявяват едновременно.

 Горещи секс съвпадения за всяка зодия

Тя може да бъде и сантиментална, и закачлива, и студена, и провокативна, и внимателна едновременно. Обяснението е в интелектуалната й и много любопитна натура. Такава жена не може просто да се установи на едно място и да спре да се променя, за нея това би било смърт.

Постоянните й трансформации едновременно очароват и объркват мъжете. Във флирта тя е ненадмината кокетка, която знае как да оплете един мъж в мрежата си. Прави го с жестове, с поглед, с думи – това е нейната игра! В нея Жената Близнаци винаги печели – само си спомнете, че жени като Мерилин Монро и Анджелина Джоли са родени точно под този слънчев знак.

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

За нея играта с мъжете е като да се намираш в магазин за шапки: всяка е различна, всяка примамва със свой собствен характер, а как ли ще ти стои?… Невъзможно е да не пожелаеш да пробваш колкото можеш повече. Жената Близнаци е завинаги изкушена от различното.

Списъкът й с бивши обикновено е дълъг, като с много от тях тя остава приятел, защото e преди всичко интелектуална и не толкова емоционална. Но мъжете, които истински са успяли да я достигнат, впечатлят и да пленят съзнанието й, са малко.

Тя превъзхожда повечето по независимост и интелигентност и това ги плаши. Да я задържи може само много силен мъж, който не се чувства застрашен от променливата й природа и не я задушава. Той трябва да бъде по-умен от нея, да я накара да му се възхищава и да стимулира развитието й, вместо да го ограничава.

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

Разбира се добре с безстрашният Овен и с любопитния и динамичен Стрелец. Везни и Водолей й предлагат добра интелектуална връзка и активен социален живот.

Най-трудно й е да създаде връзка с водните зодии, Рак, Скорпион и Риби. Техните емоционални крайности и обсебващи нужди много я карат да се чувства приклещена в капан и отегчена.

Това са трите зодии с най-лицемерно поведение

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Жените от тези зодии не ги бива във връзките
Зодии18 ОКТОМВРИ 2020

Жените от тези зодии не ги бива във връзките

Или как жените от тези зодии саботират късмета си в любовта

Love it or hate it: Зодиите и Свети Валентин
Зодии16 ОКТОМВРИ 2020

Новолуние във Везни ще донесе вълнуващи промени

Четири ще са най-силно засегнатите зодии

Трите най-романтични зодии
Зодии07 ОКТОМВРИ 2020

Трите най-романтични зодии

Връзката с тях е като приказка