Мъжът Везни търси хармония в любовта

Романтичен и чувствен, той обича загадъчни жени

Като представител на зодията Везни, този мъж може дълго да умува вие ли сте подходящата. Обича хармонията и търси именно такава връзка. Не се страхува от сериозни отношения, но търпеливо и взискателно ще наблюдава обекта на желанието си преди да се впусне в романс.

Управляван от Венера, този мъж има усет за красивото, любител е на естетиката и елегантността. Любува се на красиви жени, а красотата сама по себе си е много важна за него и в материалното, и в духовното.

Какво да очаквате

Мъжът Везни е перфекционист и винаги търси перфектната половинка. Убеди ли се веднъж, че е открил истинската любов, ще бъде лоялен и верен на любимата си.

Привлича го луксозния и комфортен начин на живот. Обича всичко красиво и води разточителен живот.

Той е разбиращ, съпричастен и много добър слушател.

Страстта му към красотата и блясъка го кара да иска жена, която е забавна и приятна за компания навън, в обществото. Мъжът Везни иска жена, която го привлича физически и емоционално и не се задоволява само с едно от двете.

Не се притеснява да изразява любовта си и влюби ли се веднъж, нищо не може да го спре да обсипва любимата си с любов и щастие.

За какво да внимавате

Тъй като самият той се раздава за жената до себе си, очаква същото в замяна.

Има толкова много приятели и е толкова очарователен, че в началото ще ви е трудно да разберете къде точно е мястото ви до него.

Отдаде ли се на връзката е лоялен, но дотогава ще прехвърча като пеперуда от цвят на цвят и ще ви е трудно да го спрете.

Най-доброто, което можете да направите, е да обърнете внимание на себе си и да го накарате да осъзнае, че ви сте жена, чиято компания си струва.

Ще подходи към бъдещата връзка с много търпение и ще действа бавно, затова бъдете готова да “навлизате” в отношенията си стъпка по стъпка.

Вижте как си подхожда мъжът Везни с жените от всяка зодия на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии04 ЮЛИ 2019

За зодия Рак семейството е всичко

И още 10 неща, които ще ви помогнат истински да ги опознаете

Зодии29 ЮНИ 2019

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

Някои се преструват, че не изпитват нищо, други просто си признават на момента без увъртания

Зодии16 ЮНИ 2019

Ягодовата луна ще преобърне живота ви в положителна насока тази седмица

Очакват ни много нови приключения и успехи

Зодии04 ЮНИ 2019

Какво да очакват зодиите това лято

Ето как ще протече лятото на зодиите тази година