Как Близнаци се разбират с останалите зодии

Овен разпалва искрата им, а сексът с Козирог е вълшебен

Любопитни, вечно мислещи и търсещи – такива са типичните Близнаци.

В една връзка, приятелството и интелектуалната стимулация за тях са от голямо значение. Не обичат драматичните прояви на чувства. Предпочитат леките, непредсказуеми и забавни отношения. Не че не са способни на истинска привързаност – когато са с човек, който не спира да ги изненадва и в същото време им дава нужната свобода, Близнаците са очарователни и верни партньори.

Ако обаче сте от по-чувствителна порода, ви очакват търкания. Близнаците имат бърз ум и още по-бърз и остър език, освен това флиртовете не са им чужди. Ето с кои знаци се разбират добре и с кои ги очаква трудна връзка:

Близнаци и Овен – шанс за успех: 74%
И двата знака са динамични и активни, с водеща мъжка енергия в природата си. Очакват ги много приключения заедно. Трудно биха си омръзнали.

Най-голямото предизвикателство в двойката е типичното за Овена собственическо чувство. Той може да изпадне в сляпа ревност, когато се сблъска с вечната нужда от свобода на Близнаците. —  Ако си имате работа с Овен, помнете това

Близнаци и Телец – шанс за успех: 23%
Тези две зодии са привлечени една от друга, тъй като са безкрайно различни. Но трудно могат да постигнат дълбоко удовлетворение от връзката си. Телецът е стабилен, земен, чувствен и понякога инертен. Близнаци, обратното, има нужда от повече умствена, отколкото от физическа стимулация. Води се от любопитството си, а Телецът – от нуждата в живота му всичко да се подредено и стабилно.

Накрая Близнаците ще се отегчат до смърт, а Телецът ще започне да ги презира заради повърхностното им отношение.  —  Телецът в любовта: романтика и непоклатима лоялност

Близнаци и Близнаци – шанс за успех: 83%
Два Близнака се разбират перфектно и могат да постигнат завиден синхрон помежду си. Отстрани, връзката им може да изглежда като истинска лудост. Но цялото говорене помежду им ще им доставя удоволствие, ще ги кара да се чувстват разбрани и да искат още и още.

Това са двама души, които нямат проблем да правят абсолютно всичко заедно.

Близнаци и Рак – шанс за успех: 21%
Чувствителни, отдадени на дома, погълнати от собствените си силни емоции. Такива са Раците, а един Близнак много трудно може да им даде спокойствието и нежността, за които копнеят. Раците се нуждаят от пълно отдаване. Искат да бъдат изслушвани търпеливо и окуражавани, а Близнаците намират това за жалко и отегчително.

Ценностната система на тези две зодии в любовта е тотално различна. Биха могли да станат добри приятели обаче.

Близнаци и Лъв – шанс за успех: 82%
Те се забавляват заедно така, че карат всички наоколо да им завиждат. Лъвът е позитивен, щедър и грижовен, а детинският чар на Близнаците събужда у него прекрасни романтични чувства. Интелектуално, тези два знака са напълно съвместими – в леглото нещата стоят по същия начин.

Стига Лъвът да е достатъчно гъвкав и да търпи честите промени в настроението на Близнака, тази връзка има всички шансове да продължи цял живот.


Близнаци и Дева – шанс за успех: 40%
Единственото общо нещо между тях е интелектът. И двете зодии са любопитни, с бърз ум, с желание да учат още и още. Разговорите им са оживени и приятни.

Хубавото обаче свършва дотук… Подредената и съвестна Дева се дразни от променливите и повърхностни Близнаци. Нейната земна, практична природа е на светлинни години от въздушната енергия на Близнаците.  —  Как трябва да обичате една Дева

Близнаци и Везни – шанс за успех: 73%
Везните са по-чувствителният и по-романтичен знак в тези отношения. Управлявани от Венера, те живеят за връзката си и не обичат да правят нищо сами. Но и двата знака са въздушни, не задълбават твърде много в драматични емоции. Чаровни са, любопитни, запленени са от изкуствата и от всичко ново.

Стига Близнаците да се научат да проявяват достатъчно дипломатичност и отговорност, връзката им може да бъде прекрасна.  —  Мъжът Везни търси хармония в любовта

Близнаци и Скорпион – шанс за успех: 15%
В емоционално отношение те нямат абсолютно никаква допирна точка. Скоприонът обича страстно и е най-лоялният знак, но има нужда да се увери, че доверието му никога няма да бъде предадено. За вечно променливите Близнаци да дават подобни уверения е просто непосилно.

Те смятат Скорпиона за мрачен, странен и депресивен. Той пък ги намира за лишени от всякаква дълбочина.  —  11 важни истини за зодия Скорпион

Близнаци и Стрелец – шанс за успех: 92%
Това се смята за най-успешната двойка между противоположни знаци в Зодиака. Близнаци и Стрелец споделят обща страст към приключенията, изключително интелигентни и будни са, не понасят да се заседяват на едно място. Двата знака заедно изваждат на повърхността най-доброто от себе си.

Най-хубавото между тях е, че всеки разбира нуждата на другия от свобода, Точно по тази причина, те всъщност нямат потребност да си изневеряват.

Близнаци и Козирог –  шанс за успех: 11%
Колкото и да е странно, Близнаци и Козирог често силно се привличат. Те са толкова противоположни, че са си интересни и сексът между тях може да е много вълнуващ по тази причина.

В емоционален и житейски план обаче, ценностите им се сблъскват. И двете зодии са по-скоро неемоционални. Но Козирогът е сдържан, солиден, пресметлив, практичен и винаги се движи по план. Спонтанните Близнаци, които ежедневно изненадват дори и себе си, трудно влизат в неговия ритъм. Една двойка, която е обречена на емоционална студенина и неразбиране.


Близнаци и Водолей – шанс за успех: 85%

Водолей вероятно е единствената зодия, която е в състояние да държи Близнаците на тръни и да не спира да ги изненадва. Заедно те са очаровни един от друг. Основна ценност в тяхната връзка е свободата. Идва им съвсем естествено да си дават лично пространство и време, без да се ревнуват и без да изпитват дори капка дребнавост.

Подхождат си интелектуално, а в секса са освободени и могат да го правят навсякъде.

Близнаци и Риби – шанс за успех: 10%
И двете зодии се отличават с развито въображение, креативност и чувство за хумор. Извън това, те нямат нищо общо. Близнаци са силно интелектуален знак, докато Рибите са неизлечимите романтици на Зодиака. Нежни, мечтаещи да открият своята единствена сродна душа и да се слеят с нея в едно, те ще останат дълбоко разочаровани от хладното свободолюбие на Близнаците.

Между тези два знака има огромна емоционална пропаст. Дори една чисто сексуална връзка е малко вероятно да им донесе някакво удовлетворение.  — Истината за зодия Риби

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии16 ЯНУАРИ 2020

Зодиите и развода: малко интересна статистика

Как гледат различните знаци на брака, връзките и любовта изобщо

Зодии09 ЯНУАРИ 2020

Пълнолунието в Рак ще ни донесе депресивни мисли

Така нареченото "вълчо пълнолуние" ще провали новогодишните ни обещания

Зодии27 ДЕКЕМВРИ 2019

Най-големите страхове на всяка зодия

Едни се страхуват, че ще ги отблъснат, а други ги плаши мисълта за обвързването

Зодии25 ДЕКЕМВРИ 2019

Слънчево затъмнение в Козирог ще направи празниците още по-емоционални

На 26-ти ни очаква последното затъмнение за десетилетието