Астро Мания : Зодии24 ФЕВРУАРИ 2021

3 зодии, които ще разбият сърцето на Рибите

Разкриваме и трите зодии, с които представителите на зодията са най-щастливи

3 зодии, които ще разбият сърцето на Рибите

В месеца на Рибите споделяме по три от най-лошите, както и най-добрите съчетания със зодията във връзките.

Представителите на зодия Риби са силно податливи на емоциите си и обичат да се хвърлят в дълбокото, когато става дума за любовта. Затова и съчетанията с тези три знака са толкова опасни за тях – накрая винаги Рибите са тези, които са наранени.

Ето ги и зодиите, с които връзката на водния знак има тъжен край:

Везни

Първоначално връзката между знаците изглежда добре – двете зодии се допълват и си пасват на интелектуално ниво, Везните получават желаното внимание, а Рибите имат възможност да покажат нежната и романтичната си страна. Рано или късно обаче става ясно, че разликата в характерите им е твърде голяма и двете страни започват да си пречат. Рибите не одобряват постоянното желание на Везните за флиртове и доверието бързо се разпада.

Стрелец

Двете зодии са силно повлияни от планетата Юпитер и това им позволява лесно да се разбират и да завържат стабилно приятелство. Но в случая е по-добре нещата да приключат до етап приятелство, защото връзките между тях рядко сработват. Стрелецът е много по-дързък характер, който не обича заобиколките и с това често почти неусетно ранява партньора си Риби.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Рибите

Козирог

Един от най-големите песимисти в зодиака да се събере с оптимистичните Риби никога не е добра идея. Прагматичният и студен Козирог не може да даде така нужната любов и топлина за Рибите и с това винаги връзката между двата знака завършва с тъга.

Най-големите песимисти са от тези две зодии

Три зодии, които най-добре си пасват с Рибите:

Телец

Любовта между романтика и естета е една от най-красивите. Двете зодии се допълват в желанието си да постигнат баланс между успехите и щастливия семеен живот и споделят много общи неща. Рибите ще вдъхновят Телеца да мечтае, а той пък ще помогне на водния знак да не изгуби пътя си, търсейки пълното щастие.

Рак

Никой не разбира желанието за интимност и романтика на Рибите по-добре от Рака. Двата знака са най-силно отдадените на любовта и семейството и се допълват напълно, създавайки неразрушима връзка. Сърцето на жената Риби е щастливо, когато е с мъжа Рак.

Скорпион

На пръв поглед необичайната комбинация поражда едни от най-стабилните връзки. В лицето на Скорпиона Рибите откриват истинската си сродна душа, защото само пред него могат да разкрият най-големите си тайни. Любовта между двете зодии е дълбока, но и едновременно с това забавна и страстна.

Истината за зодия Риби

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Най-самовлюбените зодии
Зодии14 АПРИЛ 2021

Стереотипите и истините за зодиите

Някои зодии се славят с негативна репутация, но каква е истината за тях всъщност?

Кои са най-големите страхове на зодиите в любовта?
Зодии01 АПРИЛ 2021

Кои са най-големите страхове на зодиите в любовта?

Близнаци и Лъв се страхуват от скуката във връзките, а Везните са били наранявани толкова много, че не понасят мисълта да причинят същото на друг

Eмоционално новолуние в Риби се задава утре
Зодии12 МАРТ 2021

Eмоционално новолуние в Риби се задава утре

Кои зодии ще са засегнати най-силно?

Трети март ще е най-щастливият ден от месеца според астролозите
Зодии02 МАРТ 2021

Трети март ще е най-щастливият ден от месеца според астролозите

Серия астро събития правят деня специален