Астро Мания : Астро съвети01 СЕПТЕМВРИ 2014

Секс фетишите на всяка зодия

Овен иска адреналин, Близнаци – секс игрички

Всеки един от нас си има определени предпочитания в секса относно експеримент, изживяване, техника…

Експертите обаче са категорични, че те се определят до някаква степен от зодиакалния знак.

Например Овните си падат по адреналина на различни места, докато Близнаците искат да експериментират в секса с различни игрички под завивките.

А какъв е вашият сексуален фетиш?

Овен

Овните обичат секса изпълнен с много адреналин. Ако той се изпълни на различни необичайни места – в асансьора, в гората, във вода, на плажа, в парка, още по-добре. Не се учудвайте ако вашият партньор Овен ви поиска малко садо-мазо игрички. Той доста си пада по хапане и пляскане по дупето.

Телец

Телците обичат всички видове удоволствия в секса, за които можете да се сетите. Те обичат да си играят с афродизиаци като сметана, шоколад и кубчета, с които да дразнят тялото на партньора. Облизването на ерогенните точки на партньора обаче им е най-любимо.

Близнаци

Близнаците са истински палавници в леглото. Те искат да си играят и ако може да включат и секс играчки, ще е най-добре. Вибратори, белезници и камшици са само част от фетишите, които карат представителите на този зодиакален знак да се чувстват неповторимо.

Рак

Раците са изключително чувствителни и за тях емоциите и чувствеността са най-важни. Но не се притеснявайте да си сложите кожен корсет и камшик. Те обичат ролевите игри, така че дори да се облечете като камериерка, секретарка или медицинска сестра, вашият човек определено би полудял.

Лъв

Лъвовете обичат опасността и показността. Ето защо, не се учудвайте ако вашият Лъв поиска секс на открито. Той обожава да палува на места, където може да бъдат изненадани от непознати. Секс на плажа, в парка, в някой басейн – това е нещо съвсем в реда на нещата за тях.

Дева

Девите обичат властта. Да, и в леглото! Те искат да доминират над партньора си, така че не се изненадвайте ако в леглото на партньора ви Дева има белезници, копринени шалове, вратовръзки и всякакви други фетиши, с които ще могат да ви вържат.

Останалите на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети14 ФЕВРУАРИ 2020

Кой цвят за нокти прави вашата зодия по-магнетична за мъжете?

Сиво за дамите Овен, червено за Дева, черно за Раците

Астро съвети13 ФЕВРУАРИ 2020

Как да разпалите страстта му отново според зодията

Изкушете Рака с топла храна, пуснете Водолея да поскита на воля

Астро съвети03 ФЕВРУАРИ 2020

Какво всяка зодия има нужда да чуе след болезнена раздяла

Сърцето ви ще заздравее по-бързо с тези 12 цитата

Астро съвети23 ЯНУАРИ 2020

Първото новолуние за новото десетилетие ще ни направи по-емоционални, но по-успешни

На 24 ни очаква първата нова луна за годината и десетилетието