Подходящите професии според асцендента

Изгряващ знак в Телец носи най-големия шанс за забогатяване

Подходящите професии според асцендента

Асцендентът, или изгряващият знак, влияе силно на наклонностите ни към определени занимания и на това в каква професия можем да се реализираме с успех.

 

Асцендент в Овен

Професията ти може да е свързана с медицина, химия, в сферата на горивата, търговията, пътуванията и туризма. Човек с този асцендент се справя много добре като мениджър продажби или директор в отдел “Логистика” или специалист Телекомуникации.

Друго възможно поле за изява може да бъде полицията, армията, правото и земеделието, защото Овен е управляван от Марс, а тази планета отговаря за изброените области.

Асцендент в Телец

Имаш големи шансове за успех и богатство. Този знак се свързва с материален просперитет и удобства. Телците са талантливи и по отношение на изкуствата и създаването на естетически наслади. Подходящите професии са в следните области: танцовото изкуство, актьорското майсторство, пеенето, художествените занаяти, парфюмерийната индустрия, изработката на бижута, дизайн на дрехи, интериорен дизайн, кулинарията. 

Ако чувстваш, че нямаш афинитет към изкуството, насочи се към дейност, свързана с финанси: банково дело, недвижимо имущество, стоковата борса и т.н.

Асцендент в Близнаци

Имаш потенциал да станеш добър музикант, писател, учител, консултант или каквито и да е позиции, в които се изисква високо ниво на креативност. Хората с този асцендент са весели и общителни и лесно омайват околните, така че стават добри търговски представители и репортери.

Този знак е управляван от Меркурий, а това е планетата на интелектуалните дейности, затова имаш шанс да се развиеш в сферата на определена наука или да станеш добър анализатор.

Асцендент в Рак

Имаш голям потенциал за развитие във всичко свързано с водата и други течности – водоснабдяване, млекопроизводство или СПА процедури. Луната управлява знака, което означава, че фотографията, изкуствата и занаятите също са подходящи за теб. Луната се свързва с женското начало, така че професия в областта на поддържането на женската красота също е добра опция – козметични салони, разработване на козметични продукти и т.н.

Виж още на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Най-лошите навици на всяка зодия
Астро съвети03 МАЙ 2020

Най-лошите навици на всяка зодия

Плюс съвети как можем да ги превъзмогнем

Каква зодия сте според японския хороскоп?
Астро съвети29 АПРИЛ 2020

Каква зодия сте според японския хороскоп?

Тук обаче зодиите са само 11

Много шум убива любовта
Астро съвети23 АПРИЛ 2020

Зодиите, които изискват много лично пространство в любовта

Давайте им почивка, за да се запазят чувствата им

Съвети за връзките от бракоразводни адвокати
Астро съвети15 АПРИЛ 2020

Двойният секстил към Меркурий на 17 април носи чудеса в общуването ни с другите

Използвайте този изключително благоприятен период, за да проведете важни лични разговори