Подходящите професии според асцендента

Изгряващ знак в Телец носи най-големия шанс за забогатяване

Асцендентът, или изгряващият знак, влияе силно на наклонностите ни към определени занимания и на това в каква професия можем да се реализираме с успех.

 

Асцендент в Овен

Професията ти може да е свързана с медицина, химия, в сферата на горивата, търговията, пътуванията и туризма. Човек с този асцендент се справя много добре като мениджър продажби или директор в отдел “Логистика” или специалист Телекомуникации.

Друго възможно поле за изява може да бъде полицията, армията, правото и земеделието, защото Овен е управляван от Марс, а тази планета отговаря за изброените области.

Асцендент в Телец

Имаш големи шансове за успех и богатство. Този знак се свързва с материален просперитет и удобства. Телците са талантливи и по отношение на изкуствата и създаването на естетически наслади. Подходящите професии са в следните области: танцовото изкуство, актьорското майсторство, пеенето, художествените занаяти, парфюмерийната индустрия, изработката на бижута, дизайн на дрехи, интериорен дизайн, кулинарията. 

Ако чувстваш, че нямаш афинитет към изкуството, насочи се към дейност, свързана с финанси: банково дело, недвижимо имущество, стоковата борса и т.н.

Асцендент в Близнаци

Имаш потенциал да станеш добър музикант, писател, учител, консултант или каквито и да е позиции, в които се изисква високо ниво на креативност. Хората с този асцендент са весели и общителни и лесно омайват околните, така че стават добри търговски представители и репортери.

Този знак е управляван от Меркурий, а това е планетата на интелектуалните дейности, затова имаш шанс да се развиеш в сферата на определена наука или да станеш добър анализатор.

Асцендент в Рак

Имаш голям потенциал за развитие във всичко свързано с водата и други течности – водоснабдяване, млекопроизводство или СПА процедури. Луната управлява знака, което означава, че фотографията, изкуствата и занаятите също са подходящи за теб. Луната се свързва с женското начало, така че професия в областта на поддържането на женската красота също е добра опция – козметични салони, разработване на козметични продукти и т.н.

Виж още на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети19 АВГУСТ 2019

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Тези насоки са много ценни, защото са ключът към това да запазите връзката си пълноценна за дълго време

Астро съвети15 АВГУСТ 2019

Слънцето и Венера в зодия Лъв ще ни дадат ново начало в любовта

Самочувствието ни ще цъфти, ще сме по-желани от всякога и ще се чувстваме страхотно

Астро съвети09 АВГУСТ 2019

Две планети ще се изравнят с Луната този уикенд

Събитието ще се отрази на всички ни

Астро съвети07 АВГУСТ 2019

Кои зодии ви привличат най-силно?

Химията помежду ви винаги е силна, независимо дали от това може да излезе стабилна връзка