Най-подходящата сутрешна рутина за всяка зодия

Научете кой е вашият начин да се почувствате балансирани и изпълнени със свежи сили за новия ден!

Сутрешна рутина според зодията? Логично. Ето как да започнем деня си успешно и заредени с енергия, в хармония със своята астрологична натура.

Овен – Движение, целенасоченост, амбиция. Това характеризира знака ви и дава отговора на това каква е подходящата за вас сутрешна рутина. Станете рано, изпийте едно силно еспресо и спортувайте.

Телец – Минимизирайте стреса. Не променяйте навиците и реда си. Пригответе си от предишната вечер всичко възможно, за да стартирате деня с така нужното за вашата зодия спокойствие.

Близнаци – Информирайте се. За вашия комуникативен знак с винаги буден ум е най-подходящо да се събудите с бърз преглед на социалните мрежи и на новините.

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

Рак – Топъл душ. Нищо няма да ви ободри и балансира едновременно така, както успокояващата водна струя. Можете дори да запалите ароматна свещ в банята.

Лъв – Направете нещо за себе си. Като например да си изберете впечатляващ аутфит и да нанесете бърз грим, но с цветен акцент. Лъвицата има нужда да се чувства царствена и специална, особено на старта на деня си.

Дева – Нуждаете се от казармен ред. Ставане в точно определен час, лека, но питателна закуска, бърз душ, кафе (с бадемово или кокосово мляко), приоритизиране на задачите за деня. Това ще ви даде ясен фокус.

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

Везни – Баланс, разбира се. Малко йога, бърза ароматна вана, красива домашна роба, няколко записки за деня, които да нахвърляте в любимия си луксозен тефтер. Везните не са мързеливи, но обичат да се поглезят и в никакъв случай да не започват деня си с бързане и паника!

Скорпион – Силно и енергично събуждане. Музика, контрастен душ, списък с целите ви за деня. Скорпионите са създания на волята и на победата, но е важно да се знае, че най-добре се зареждат, ако започнат деня си сами или поне в тишина.

Стрелец – Спонтанност. Стрелците са винаги щастливи тогава, когато нещата се подреждат по неочакван начин. Нуждаят се от разнообразие. Най-добрата им стратегия е да не планират сутрините си стриктно, а да следват моментното си настроение след събуждане.

Коя е зодията, която ви разбира най-добре

Козирог – Планиране и контрол. Козирозите се нуждаят от перфектно планирана сутрешна рутина, а най-добре е централно място да заема приоритизирането на задачите за деня. Започнете работата си рано, това ще ви помогне да се чувствате силни и целеустремени.

Водолей – Ексцентрична и позитивна, вашата сутрешна рутина трябва да бъде като вас самите. Пуснете си албум на любимата си инди група, купете си душ гел с нетипичен аромат, танцувайте… Изпратете кратко и мило съобщение на любим приятел, с когото не сте били в контакт отдавна. Дайте свобода на Водолейската ви креативност да ви води!

Риби – Без бързане и без рязко събуждане. Силният алармен сигнал може само да сплаши и стресира мечтателните Риби. За вас е по-добре да се събудите малко по-рано, но да можете плавно да се разсъните. Имате нужда от красота около себе си, от приятна музика, от чаша чай с екзотичен аромат. Вашите сутрини трябва да съдържат обещанието, че ви предстои един магичен ден!

Последвайте MissBloom във Фейсбук за още интересни материали за зодиите!

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети23 ЯНУАРИ 2020

Първото новолуние за новото десетилетие ще ни направи по-емоционални, но по-успешни

На 24 ни очаква първата нова луна за годината и десетилетието

Астро съвети17 ЯНУАРИ 2020

Най-завладяващата черта на всяка зодия в секса

Всеки от знаците носи в себе си по нещо, което го прави запомнящ се еротичен партньор

Астро съвети02 ЯНУАРИ 2020

Зодиите, които изпитват най-силни чувства в любовта

Тези знаци изживяват привличането много страстно, привързват се дълбоко и разделите ги опустошават емоционално

Астро съвети19 ДЕКЕМВРИ 2019

С какво Коледа ви радва най-много според вашата зодия

Рак и Козирог черпят усещане за споделеност и стабилност от спазването на семейните традиции, докато типичният Стрелец се наслаждава да лудува навън с децата