Най-лошите черти на всяка зодия

Раците са сръдливи и не понасят критика; Овните са егоцентриците на зодиака

Какви са най-лошите черти на всяка зодия? Кои знаци в зодиака са егоисти, кои – инати и кои могат да ви изнервят с прекаленото задълбаване в дребни детайли?

Овен

Овните са нещо като бебетата на зодиака и по тази причина всичко за тях е “аз, аз, аз!” Могат да бъдат доста егоцентрични и ако не им споделите проблема си, вероятно дори няма да го забележат. Въпреки това има риск дори когато им говорите да не възприемат нищо от казаното, тъй като отново са заети със себе си. Не се изненадвайте, ако ги попитате за съвет и те просто ви удостоят с празен поглед. Освен това не обичат да планират и не разбират хората, които го правят. Казват каквото им е на ума в момента, без изобщо да помислят как ще се почувства човека отсреща. 
Телец
Телците са доста мързеливи и всячески се опитват да вършат възможно най-малко работа. Ако могат да накарат някой да я свърши вместо тях, тогава още по-добре. Обичат на всяка цена да става тяхното и могат да бъдят упорити като мулета. Но тъй като са под влиянието на нежната Венера, могат да постигнат целите си по мил начин и няма да усетите откъде ви е дошло. Когато не искат да направят нещо стават пасивно-агресивни. Обожават изкуството, музиката и красотата на живота, но когато стане дума за не толкова розовата му страна, често бягат от отговорност. 
Близнаци
Близнаците обожават да говорят, говорят и говорят! Ако имате някаква тайна, в никакъв случай не я споделяйте на Близнаци, освен ако не искате целият свят да го разбере. Те имат много бърз ум и скоростно превключват от една тема на друга, затова могат да бъдат доста странни в очите на слушателите. Обикновено бързат да свършат всичко и често това ги прави изнервени и податливи на стрес. Бъдете подготвени за някоя и друга лъжа, особено когато трябва да се оправдаят за нещо, за което са виновни, но не искат да поемат отговорност.
Рак
Понякога могат да бъдат доста зависими от майките си и ако сте във връзка с Рак, по-добре свиквайте. Обикновено са мили и разбиращи, винаги ще ви изслушат и ще ви дадат съвеет, но очакват същото от вас, когато да се намират в проблемна ситуация. Трудно преглъщат каквато и да било критика, затова ако искате да им дадете съвет за нещо, което според вас правят по неправилен начин, подбирайте думите си. Представителите на зодия Рак никога не забравят нещо, с което сте обидили тях или някой, на когото държат. Настроенията им се променят постоянно и са толкова емоционални и експресивни, че често бързо се изморяват.

Още на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети14 ФЕВРУАРИ 2020

Кой цвят за нокти прави вашата зодия по-магнетична за мъжете?

Сиво за дамите Овен, червено за Дева, черно за Раците

Астро съвети13 ФЕВРУАРИ 2020

Как да разпалите страстта му отново според зодията

Изкушете Рака с топла храна, пуснете Водолея да поскита на воля

Астро съвети03 ФЕВРУАРИ 2020

Какво всяка зодия има нужда да чуе след болезнена раздяла

Сърцето ви ще заздравее по-бързо с тези 12 цитата

Астро съвети23 ЯНУАРИ 2020

Първото новолуние за новото десетилетие ще ни направи по-емоционални, но по-успешни

На 24 ни очаква първата нова луна за годината и десетилетието