Месечен хороскоп: Какво вещаят звездите през декември?

Вече сме в знака Стрелец и в последния месец от годината. Какви промени носи това в любовта, здравето и работата на всички знаци?

Вече сме в знака Стрелец и в последния месец от годината. Какви промени носи това в любовта, здравето и работата на всички знаци?

Овен
Любов: В емоционално отношение ще имаш доста тревоги през този месец. Ако можеш направи така, че да избягваш участието във важни дискусии. Навлизането на Венера в знака на Стрелец обещава нова любов.
Работа и пари: Кариерата продължава да изисква цялото ти внимание. Луната навлиза в Стрелец на 13.12 и това обещава да донесе успех на бъдещите ти планове и колективни дейности.
Здраве: Пази се и не пътувай на 10.12.

Телец
Любов: Присъствието на Сатурн в Скорпион носи емоционални тревоги в живота ти и неочаквани обрати, особено ако си родена в първите дни на знака Телец. Навлизането на Меркурий в знака на Скорпиона след 10.12 ще ти донесе смелост, необходима за да вземеш важни решения за бъдещето.
Работа и пари: Новата луна на 13.12 в Стрелец е благоприятна за финансовото ти състояние. На 26.12 Марс навлиза във Водолей и това ще се отрази на продуктивността ти, защото ще се чувстваш напрегната. На 27.12 влиянието на Сатурн и Плутон благоприятства бъдещето ти развитие, защото ти носи помощ от близки хора.
Здраве: Пълнолунието в Рак на 28.12 призовава да внимаваш със здравето си.

Близнаци
Любов: Неотстъпчивият Юпитер в този знак е причината да си недоверчива към думите на другите. Присъствието на Меркурий в Стрелец на 11.12 и на Венера на 16.12 в същия знак, правят наложителен размисъла върху фактите и развитието на емоционалния ти живот. Ако се озовеш в спор с партньора си, говори искрено, за да можеш да поправиш грешките във връзката ви.
Работа и пари: Присъствието на Марс в Козирог до 25.12 прави периода благоприятен за отделяне на време за спестяванията ти, банковите ти дела и всякакви други занимания с парични средства. На 27.12 Сатурн и Плутон ще ти помогнат да решиш проблем от миналото.
Здраве: Ще е проблемно около пълнолунието.

Рак
Любов: Марс в знака на Козирога до 25.12 носи вълнение в сексуалния ти живот, а Меркурий и Венера в Стрелец увеличават интензивността им. Ако не си обвързана, новолунието на 13.12 е предпоставка да намериш половинката си.
Работа и пари: Меркурий в Стрелец от 11.12 ти носи самочувствието да се довериш на собствената си креативност и предимството да се впуснеш във възможностите, които ти се предлагат. Новолунието ти дава възможност за започване на нови начинания, които могат да ти донесат продуктивни партньорства. Сатурн и Плутон на 21.12 ще затвърдят позициите ти в сегашната ви работа.
Здраве: Пълнолунието на 28.12 е възможно да доведе до настинки и грипове.

Виж следващите знаци на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети09 ДЕКЕМВРИ 2019

3 зодии, за които любовта се превръща в мания

Връзката с тях е опияняващ, но потенциално токсичен коктейл от емоции

Астро съвети04 ДЕКЕМВРИ 2019

4 зодии, които са твърде мекушави и сами съсипват живота си

Ето и в какво се корени тяхната несигурност

Астро съвети29 НОЕМВРИ 2019

Връзката ви също има зодия

Вижте как ще се развиват отношенията ви според датата на срещата ви

Астро съвети14 НОЕМВРИ 2019

Как ни влияе Марс?

Марс е планетата на енергията, силата, борбата, оцеляването, творческото мислене, желанията, интуицията, агресията, страховете, маниите. В кой знак е твоят Марс? Това ще ти разкрие много за теб самата в тези аспекти