Месечен хороскоп: Какво вещаят звездите през декември?

Вече сме в знака Стрелец и в последния месец от годината. Какви промени носи това в любовта, здравето и работата на всички знаци?

Вече сме в знака Стрелец и в последния месец от годината. Какви промени носи това в любовта, здравето и работата на всички знаци?

Овен
Любов: В емоционално отношение ще имаш доста тревоги през този месец. Ако можеш направи така, че да избягваш участието във важни дискусии. Навлизането на Венера в знака на Стрелец обещава нова любов.
Работа и пари: Кариерата продължава да изисква цялото ти внимание. Луната навлиза в Стрелец на 13.12 и това обещава да донесе успех на бъдещите ти планове и колективни дейности.
Здраве: Пази се и не пътувай на 10.12.

Телец
Любов: Присъствието на Сатурн в Скорпион носи емоционални тревоги в живота ти и неочаквани обрати, особено ако си родена в първите дни на знака Телец. Навлизането на Меркурий в знака на Скорпиона след 10.12 ще ти донесе смелост, необходима за да вземеш важни решения за бъдещето.
Работа и пари: Новата луна на 13.12 в Стрелец е благоприятна за финансовото ти състояние. На 26.12 Марс навлиза във Водолей и това ще се отрази на продуктивността ти, защото ще се чувстваш напрегната. На 27.12 влиянието на Сатурн и Плутон благоприятства бъдещето ти развитие, защото ти носи помощ от близки хора.
Здраве: Пълнолунието в Рак на 28.12 призовава да внимаваш със здравето си.

Близнаци
Любов: Неотстъпчивият Юпитер в този знак е причината да си недоверчива към думите на другите. Присъствието на Меркурий в Стрелец на 11.12 и на Венера на 16.12 в същия знак, правят наложителен размисъла върху фактите и развитието на емоционалния ти живот. Ако се озовеш в спор с партньора си, говори искрено, за да можеш да поправиш грешките във връзката ви.
Работа и пари: Присъствието на Марс в Козирог до 25.12 прави периода благоприятен за отделяне на време за спестяванията ти, банковите ти дела и всякакви други занимания с парични средства. На 27.12 Сатурн и Плутон ще ти помогнат да решиш проблем от миналото.
Здраве: Ще е проблемно около пълнолунието.

Рак
Любов: Марс в знака на Козирога до 25.12 носи вълнение в сексуалния ти живот, а Меркурий и Венера в Стрелец увеличават интензивността им. Ако не си обвързана, новолунието на 13.12 е предпоставка да намериш половинката си.
Работа и пари: Меркурий в Стрелец от 11.12 ти носи самочувствието да се довериш на собствената си креативност и предимството да се впуснеш във възможностите, които ти се предлагат. Новолунието ти дава възможност за започване на нови начинания, които могат да ти донесат продуктивни партньорства. Сатурн и Плутон на 21.12 ще затвърдят позициите ти в сегашната ви работа.
Здраве: Пълнолунието на 28.12 е възможно да доведе до настинки и грипове.

Виж следващите знаци на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети19 АВГУСТ 2019

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Тези насоки са много ценни, защото са ключът към това да запазите връзката си пълноценна за дълго време

Астро съвети15 АВГУСТ 2019

Слънцето и Венера в зодия Лъв ще ни дадат ново начало в любовта

Самочувствието ни ще цъфти, ще сме по-желани от всякога и ще се чувстваме страхотно

Астро съвети09 АВГУСТ 2019

Две планети ще се изравнят с Луната този уикенд

Събитието ще се отрази на всички ни

Астро съвети07 АВГУСТ 2019

Кои зодии ви привличат най-силно?

Химията помежду ви винаги е силна, независимо дали от това може да излезе стабилна връзка