Марс в Близнаци – подгответе се за секс, игри и поезия

Ефектите от тази наредба на планетите ще трае до 15 май.

Марс премина в Близнаци и това означава, че нещата ще започнат да се развиват устремено – в кариерата и в отношенията с другия пол.

Марс е планетата на страстта, секса и действията, Близнаци пък е най-бъбривата и любопитна зодия. Когато тези характеристики се обединят, резултатът е силно активен период с много импулсивност, креативност и желание за екшън.

От 31 март до 15 май ще наблюдаваме ефектът от тази странна комбинация. Ще се отрази в кариерата ни, в начина, по който говорим, в отношенията ни и най-вече в секса.

Това влияние най-много ще се отрази на въздушните зодии – Близнаците, Везни и Водолей.

Марс дава ход на събитията, тя е активна планета, под чието въздействие ставаме по-решителни и импулсивни. Близнаците пък са фенове на знанието – искат да разберат всичко за всичко и всеки. Затова и в периода, който ни очаква ще бъдем постоянно вдъхновени, пълни с идеи и ще усъществяваме плановете и целите си.

Как ни влияе Марс?

Единствената опасност е, че може да се разсейваме твърде много под влиянието на въздушния знак. Така че макар и да ви се иска, внимавайте да не се заемете с твърде много излишни неща наведнъж.

Едновременно с това, когато страстта и любопитството се обединят, можем да очакваме много нови секс преживявания. Под завивките сякаш ще бъде по-горещо и интересно, като много от вас може да опитат нови неща, да стабилизират отношенията си с половинката и да открият една много по-добра страна на връзката си.

Най-добрите и най-лошите партньори за Близнаци

Покрай всичката тази енергия ще се развие и креативността ни, затова  някои от вас  може да почувстват желание да композират или да съчиняват поезия. Отдайте се на този напор – резултатът може да ви учуди.

5 планети определят какви сме у дома, в любовта и в секса

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети19 АПРИЛ 2019

Розовата Луна на 19 април носи яснота за връзките и парите

Зодиите Везни, Овен, Рак и Козирог ще усетят най-силно влиянието му

Астро съвети16 АПРИЛ 2019

Кои са най-мразените зодии?

Хората от тези знаци най-често се оказват в ролята на черната овца

Астро съвети12 АПРИЛ 2019

4 зодии, които са опасни манипулатори

Ако имате близки отношения с тях, бъдете нащрек - неизменно ще дойде момент, в който ще се опитат да ви изиграят

Астро съвети08 АПРИЛ 2019

Как да поддържаме форма според зодията си

Това са тренировките най-подходящи за всяка зодия.