Лъв се радва на професионални успехи

Какво предстои на представителите на зодията през 2013 и 2014

Приветстваме нов знак – Лъв. Годината е изпълнена с различни изживявания и много промени за Лъва, ето какво му предстои за втората половина на 2013 и какво може да очаква през 2014.

Професионалният сектор е изключително динамичен. Годината е важна, но не и лека. Във време на криза, трябва да приемете промените и да обмислите някои неща. Отстоявате идеите си и се борите за по-добър живот. Ще намерите сила и оптимизъм да продължите и усилията ви няма да бъдат похабени. Отношенията със семейството ви и финансовото ви състояние ще изискват доста внимание от ваша страна. Ще се захванете със сериозен проект, но внимавайте, това, което не се гради на солидни основи, ще приключи.

Сатурн в Скорпион увеличава материалните ви придобивки. Променете мисленето си и се освободете от предишните възприятия. Обърнете внимание на дома си, семейството, родителите. Открийте грешките си в тази сфера и не се колебайте да ги поправите.

Юпитер в Скорпион действа на психологическо ниво, помага ви да подредите мислите си така, че да изразите себе си и своите таланти.

Уран в Овен ще ви провокира да си поставите нови цели и да промените поведението си. Нещо ново ще се случи в емоционалния ви живот. Ще се отворят нови хоризонти. Нови идеи заменят старите.

С Нептун в Риби внимавайте с илюзиите и заблудите във финансовата и емоционалната сфера. Ще се сблъскате с парични проблеми.

Плутон в Козирог ще ви изправи пред проблеми в семейството и работата. Марс в Рак до 27 август създава стресови ситуации. От 28 август до 15 октомври с Марс във вашия знак ще действате така, че няма да може да избегнете напрежението.

Какво предстои на зодия Лъв в любовта, работата и здравето прочетете на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети04 ОКТОМВРИ 2019

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

Лъвовете се стараят да блеснат, Козирозите ценят качествената изработка

Астро съвети28 СЕПТЕМВРИ 2019

Какво мислят зодиите едни за други

Супер любопитни факти за това как останалите възприемат вашия знак!

Астро съвети26 СЕПТЕМВРИ 2019

Любовта разцъфтява с Новолунието във Везни на 28 септември

Овен, Рак, Везни и Козирог ще усетят най-осезаемо влиянието на тази благоприятна за връзките нова Луна

Астро съвети22 СЕПТЕМВРИ 2019

Най-нещастните зодии в любовта

Дори да имат стабилна връзка, все нещо в нея липсва...