Лъв се радва на професионални успехи

Какво предстои на представителите на зодията през 2013 и 2014

Приветстваме нов знак – Лъв. Годината е изпълнена с различни изживявания и много промени за Лъва, ето какво му предстои за втората половина на 2013 и какво може да очаква през 2014.

Професионалният сектор е изключително динамичен. Годината е важна, но не и лека. Във време на криза, трябва да приемете промените и да обмислите някои неща. Отстоявате идеите си и се борите за по-добър живот. Ще намерите сила и оптимизъм да продължите и усилията ви няма да бъдат похабени. Отношенията със семейството ви и финансовото ви състояние ще изискват доста внимание от ваша страна. Ще се захванете със сериозен проект, но внимавайте, това, което не се гради на солидни основи, ще приключи.

Сатурн в Скорпион увеличава материалните ви придобивки. Променете мисленето си и се освободете от предишните възприятия. Обърнете внимание на дома си, семейството, родителите. Открийте грешките си в тази сфера и не се колебайте да ги поправите.

Юпитер в Скорпион действа на психологическо ниво, помага ви да подредите мислите си така, че да изразите себе си и своите таланти.

Уран в Овен ще ви провокира да си поставите нови цели и да промените поведението си. Нещо ново ще се случи в емоционалния ви живот. Ще се отворят нови хоризонти. Нови идеи заменят старите.

С Нептун в Риби внимавайте с илюзиите и заблудите във финансовата и емоционалната сфера. Ще се сблъскате с парични проблеми.

Плутон в Козирог ще ви изправи пред проблеми в семейството и работата. Марс в Рак до 27 август създава стресови ситуации. От 28 август до 15 октомври с Марс във вашия знак ще действате така, че няма да може да избегнете напрежението.

Какво предстои на зодия Лъв в любовта, работата и здравето прочетете на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети14 ФЕВРУАРИ 2020

Кой цвят за нокти прави вашата зодия по-магнетична за мъжете?

Сиво за дамите Овен, червено за Дева, черно за Раците

Астро съвети13 ФЕВРУАРИ 2020

Как да разпалите страстта му отново според зодията

Изкушете Рака с топла храна, пуснете Водолея да поскита на воля

Астро съвети03 ФЕВРУАРИ 2020

Какво всяка зодия има нужда да чуе след болезнена раздяла

Сърцето ви ще заздравее по-бързо с тези 12 цитата

Астро съвети23 ЯНУАРИ 2020

Първото новолуние за новото десетилетие ще ни направи по-емоционални, но по-успешни

На 24 ни очаква първата нова луна за годината и десетилетието