Лъв се радва на професионални успехи

Какво предстои на представителите на зодията през 2013 и 2014

Приветстваме нов знак – Лъв. Годината е изпълнена с различни изживявания и много промени за Лъва, ето какво му предстои за втората половина на 2013 и какво може да очаква през 2014.

Професионалният сектор е изключително динамичен. Годината е важна, но не и лека. Във време на криза, трябва да приемете промените и да обмислите някои неща. Отстоявате идеите си и се борите за по-добър живот. Ще намерите сила и оптимизъм да продължите и усилията ви няма да бъдат похабени. Отношенията със семейството ви и финансовото ви състояние ще изискват доста внимание от ваша страна. Ще се захванете със сериозен проект, но внимавайте, това, което не се гради на солидни основи, ще приключи.

Сатурн в Скорпион увеличава материалните ви придобивки. Променете мисленето си и се освободете от предишните възприятия. Обърнете внимание на дома си, семейството, родителите. Открийте грешките си в тази сфера и не се колебайте да ги поправите.

Юпитер в Скорпион действа на психологическо ниво, помага ви да подредите мислите си така, че да изразите себе си и своите таланти.

Уран в Овен ще ви провокира да си поставите нови цели и да промените поведението си. Нещо ново ще се случи в емоционалния ви живот. Ще се отворят нови хоризонти. Нови идеи заменят старите.

С Нептун в Риби внимавайте с илюзиите и заблудите във финансовата и емоционалната сфера. Ще се сблъскате с парични проблеми.

Плутон в Козирог ще ви изправи пред проблеми в семейството и работата. Марс в Рак до 27 август създава стресови ситуации. От 28 август до 15 октомври с Марс във вашия знак ще действате така, че няма да може да избегнете напрежението.

Какво предстои на зодия Лъв в любовта, работата и здравето прочетете на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети19 АВГУСТ 2019

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Тези насоки са много ценни, защото са ключът към това да запазите връзката си пълноценна за дълго време

Астро съвети15 АВГУСТ 2019

Слънцето и Венера в зодия Лъв ще ни дадат ново начало в любовта

Самочувствието ни ще цъфти, ще сме по-желани от всякога и ще се чувстваме страхотно

Астро съвети09 АВГУСТ 2019

Две планети ще се изравнят с Луната този уикенд

Събитието ще се отрази на всички ни

Астро съвети07 АВГУСТ 2019

Кои зодии ви привличат най-силно?

Химията помежду ви винаги е силна, независимо дали от това може да излезе стабилна връзка