Какви са жените като шефове според зодията

Телец ще ви следи, Стрелец ще ви даде свобода, Рак пък е прекалено бдителна

Не е лесно да се справите с шефа, нали? Особено пък ако е жена.

Вижте как да действате според зодията ѝ.

Овен

Тази позиция ѝ приляга. Тя обича да диктува нещата и е способна да премести планини. Динамична и окуражаваща, тя стои зад успеха на компанията. Честна е и откровена, но и много взискателна.

С нея за шеф ще ви се наложи да работите много, но и много ще се смеете. Когато е уморена, което се случва често, изпада в лошо настроение и има склонност да мрънка.

Понякога ѝ липсва прецизност и не разбира защо искате от нея да проверява работата втори път.
С тази жена за шеф е по-добре да реагирате бързо. Толерантна е, но не разбира хората, които действат бавно.

Телец

Обича работата да е свършена добре, избира екипа си внимателно. Ако не “кръшкате” и работите добре, няма да сте под напрежение и шефката няма да ви виси на рамото. Не обича обаче да я пропускате – ако имате проблем, вървете и я попитайте за мнение. Няма да ви даде незабавен отговор, а ще обмисли ситуацията детайлно.

За нея е важно работните условия да са приятни и тя самата е топла и приятелски настроена. Понякога е параноична и се страхува от конспирации срещу нея.

Близнаци

Интелигентна, спокойна и очарователна, тя ще ви накара да се почувствате уверени. Но бъдете внимателни, да работите с нея не е идеално.

Дори и да не го показва, гризат я тревоги и понякога не е лесно да се общува с нея. Вероятно ще мени настроенията си непрекъснато и на моменти може да е провокативна. Някои нейни забележки може да болезнени, макар и след това да съжалява за тях.

Често хората не знаят къде точно се намират с нея. Тя обаче е професионалист, който цели да направи компанията просперираща и винаги да открива добрите сделки.

Рак

Ако обичате и в работата си да имате майка, то значи ще си допаднете с представителката на тази зодия. Тя ще се грижи за вас твърде много.

Ако обаче имате нужда от свобода, ще ви е трудно да си я издействате с жената Рак за шеф. Вслушвайте се в критиките ѝ – те са акуратни и ще ви помогнат да се развивате.

Но не позволявайте да ви завладее пасивната ѝ натура. Понякога ѝ отнема твърде много време да вземе решение, но винаги е наясно накъде е тръгнала. Управлява малкия си свят с желязна ръка в кадифена ръкавица.


Вижте още зодии на страница ii


Астро 2014: Как ще ни се отразят ретроградните Марс и Сатурн

Любовен хороскоп за 2014
Годишният хороскоп за 2014
Зодиите и брака: кой иска сватба и кой не
Какви са мъжете в любовта според зодията
Как да флиртувате с мъжете от всяка зодия

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети14 НОЕМВРИ 2019

Как ни влияе Марс?

Марс е планетата на енергията, силата, борбата, оцеляването, творческото мислене, желанията, интуицията, агресията, страховете, маниите. В кой знак е твоят Марс? Това ще ти разкрие много за теб самата в тези аспекти

Астро съвети12 НОЕМВРИ 2019

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Когато чувствата започнат да изстиват, всеки от 12-те знака показва тъмната си страна

Астро съвети11 НОЕМВРИ 2019

Пълнолунието в Телец ще обърка всичките ни планове за бъдещето

Утре ще настъпи Пълнолуние, което ще предизвика лавина от емоции

Астро съвети07 НОЕМВРИ 2019

Каквo мъжете не харесват в жените според зодията

Вижте какво ги дразни и какво да избегнете