Как да разпалите страстта му отново

Изкушете Рака с топла храна, пуснете Водолея да поскита на воля

Във всяка връзка има епизоди на много страст, както и периоди, в които либидото вече не кипи като вулкан.

Какво можете да направите, ако с половинката ви сте леко охладнели един към друг в секса и имате нужда отново да предизвикате интереса му? По тази тема има много съвети. Но тук ще откриете какво по-специално може отново да запали искрата у един мъж според неговата зодия.

Овен

Мъжът Овен има голямо его, обича да поема рискове и да преследва нови предизвикателства. Такъв е и в секса – трудно му е да бъде привлечен от жена, която му е “вързана в кърпа”. При него много добре се отразява играта на леко отдръпване. И много често е достатъчно да покажете малко повече самостоятелност, за да се превърнете отново в апетитна плячка в неговите очи. Само не го карайте да ревнува – това може да го настрои против вас много бързо.

Телец

Той е чувствен, чревоугодник и човек на навика. Но понякога пада в собствения си капан – налага такава рутина във връзката, че сам страда от това как накрая с дамата на сърцето му са си поомръзнали. Извадете го от обичайното русло като предложите да отидете в нов хубав ресторант, или като просто купите красиви нови чаршафи. Малките чувствени изживявания го стимулират. Освен това, Телецът е голям естет. Направете някаква промяна във външния си вид, спортувайте повече и определено ще го заинтригувате.

Близнаци

Този мъж е любопитен, възбужда се от интелектуалните игри. Комуникацията стимулира Близнака не само умствено. И обратното -заседяването вкъщи и правенето на едно и също го прави кисел и апатичен.Запишете се заедно на езиков курс и след това гледайте заедно филми в оригинал, за да се упражнявате. Или го заведете на голям купон с много хора и го пуснете да поприказва с когото иска, докато и вие правите същото. Ще се върне при вас, зареден с енергия.

Рак

Типичният мъж Рак се възбужда когато усеща много силна и дълбока емоционална свързаност. Обича да има достатъчно време насаме с любимата жена, в което тя да го обгрижва. Отделете един уикенд само за вас, идеалният вариант е да заминете за някоя усамотена хижа. Ще го предразположите с много ласки, тиха музика и вкусна храна. Да, той наистина е малко мързелив и обича жената да поеме инициативата и да “стопли” атмосферата, но след това ще ви възнагради с много нежност.

Продължава на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети18 ОКТОМВРИ 2019

Как се разбират зодиите в секса

Открий перфектното кратко, но страхотно точно описание на сексуалния темперамент на всички 12 знака

Астро съвети04 ОКТОМВРИ 2019

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

Лъвовете се стараят да блеснат, Козирозите ценят качествената изработка

Астро съвети28 СЕПТЕМВРИ 2019

Какво мислят зодиите едни за други

Супер любопитни факти за това как останалите възприемат вашия знак!

Астро съвети26 СЕПТЕМВРИ 2019

Любовта разцъфтява с Новолунието във Везни на 28 септември

Овен, Рак, Везни и Козирог ще усетят най-осезаемо влиянието на тази благоприятна за връзките нова Луна