Хороскоп за месец юли

Много секс, романтика и професионални успехи ни очакват

Много секс, романтика и професионални успехи ни очакват през този месец.

Присъствието на Юпитер в Рак, Сатурн в Скорпион и Нептун в Риби създава един супертриъгълник, който ще влияе положително и в любовната, и в професионалната сфера. Вижте повече детайли за всеки един знак:

Овен

Любов: Преминаването на Марс в Рак на 13-ти ще донесе проблеми във връзката, така че внимавайте много да не се получат недоразумения. Ако сте необвързана, Пълнолунието на 22-ри ще ви помогне да флиртувате успешно с мъж, когото харесвате.
Работа/пари: Ще имате шанса за преговори с важни лица и ще сключите добри договори. Тройката Юпитер-Сатурн-Нептун на 18-ти ще ви накара да потърсите начини да увеличите доходите си.
Здраве: Бъдете внимателни на 22-ри и не допускайте прекаленото напрежение да ви се отрази зле.

Телец

Любов: Преминаването на Венера в Дева на 22-ри гарантира приятно развитие в любовния ви живот. Сега е много подходящ момент да организирате ваканция или друг общ план с любимия човек.
Работа/пари: Юли е много добър месец за професионалното ви развитие. Ще намерите нови партньори и ще увеличите доходите си. Пълнолунието на 22-ри нажежава атмосферата на работното място. Избягвайте спорове с колегите. 
Здраве: Внимавайте с костната система, ако сте родени в първата декада.

Близнаци

Любов: Може да има някои разочарования покрай провалени романтични планове. Но за сметка на това няма да скучаете, защото Венера първо е в Лъв , а после в Дева. Само бъдете нащрек на 22-ри да не допуснете скарване с любимия.
Работа/пари: Присъствието на Юпитер в Рак, Сатурн в Скорпион и Нептун в Риби създава един супертриъгълник, който ще ви помогне да постигнете целите си. Може да ви повишат или да получите предложение за нова работа. На 22-ри избягвайте спорове. 
Здраве: Обърнете повече внимание на диетата си.

Рак 

Любов: Очертава се един месец пълен с еротика. Ще изживеете незабравими моменти с любимия човек. Ако сте необвързана, шансовете да срещнете нова любов са много големи. 
Работа/пари: Сега е моментът за реализиране на цели и мечти, които сте позабравили, заради пречки в миналото. С Марс във вашия знак от 13-ти ще имате достатъчно решителност да задействате кариерата си. 
Здраве: Захванете се с фитнес или друга спортна дейност.
Вижте още на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети22 АВГУСТ 2019

Зодии, които пазят емоциите си в тайна

Те избират много внимателно пред кого да разкрият сърцето си, а ето и какви са причините да бъдат толкова предпазливи

Астро съвети19 АВГУСТ 2019

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Тези насоки са много ценни, защото са ключът към това да запазите връзката си пълноценна за дълго време

Астро съвети15 АВГУСТ 2019

Слънцето и Венера в зодия Лъв ще ни дадат ново начало в любовта

Самочувствието ни ще цъфти, ще сме по-желани от всякога и ще се чувстваме страхотно

Астро съвети09 АВГУСТ 2019

Две планети ще се изравнят с Луната този уикенд

Събитието ще се отрази на всички ни