Хороскоп за месец юли

Много секс, романтика и професионални успехи ни очакват

Хороскоп за месец юли

Много секс, романтика и професионални успехи ни очакват през този месец.

Присъствието на Юпитер в Рак, Сатурн в Скорпион и Нептун в Риби създава един супертриъгълник, който ще влияе положително и в любовната, и в професионалната сфера. Вижте повече детайли за всеки един знак:

Овен

Любов: Преминаването на Марс в Рак на 13-ти ще донесе проблеми във връзката, така че внимавайте много да не се получат недоразумения. Ако сте необвързана, Пълнолунието на 22-ри ще ви помогне да флиртувате успешно с мъж, когото харесвате.
Работа/пари: Ще имате шанса за преговори с важни лица и ще сключите добри договори. Тройката Юпитер-Сатурн-Нептун на 18-ти ще ви накара да потърсите начини да увеличите доходите си.
Здраве: Бъдете внимателни на 22-ри и не допускайте прекаленото напрежение да ви се отрази зле.

Телец

Любов: Преминаването на Венера в Дева на 22-ри гарантира приятно развитие в любовния ви живот. Сега е много подходящ момент да организирате ваканция или друг общ план с любимия човек.
Работа/пари: Юли е много добър месец за професионалното ви развитие. Ще намерите нови партньори и ще увеличите доходите си. Пълнолунието на 22-ри нажежава атмосферата на работното място. Избягвайте спорове с колегите. 
Здраве: Внимавайте с костната система, ако сте родени в първата декада.

Близнаци

Любов: Може да има някои разочарования покрай провалени романтични планове. Но за сметка на това няма да скучаете, защото Венера първо е в Лъв , а после в Дева. Само бъдете нащрек на 22-ри да не допуснете скарване с любимия.
Работа/пари: Присъствието на Юпитер в Рак, Сатурн в Скорпион и Нептун в Риби създава един супертриъгълник, който ще ви помогне да постигнете целите си. Може да ви повишат или да получите предложение за нова работа. На 22-ри избягвайте спорове. 
Здраве: Обърнете повече внимание на диетата си.

Рак 

Любов: Очертава се един месец пълен с еротика. Ще изживеете незабравими моменти с любимия човек. Ако сте необвързана, шансовете да срещнете нова любов са много големи. 
Работа/пари: Сега е моментът за реализиране на цели и мечти, които сте позабравили, заради пречки в миналото. С Марс във вашия знак от 13-ти ще имате достатъчно решителност да задействате кариерата си. 
Здраве: Захванете се с фитнес или друга спортна дейност.
Вижте още на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Ягодовата луна и затъмнението за годината предизвикват промяната в живота ни
Астро съвети05 ЮНИ 2020

Ягодовата луна и затъмнението за годината предизвикват промяната в живота ни

Завършваме седмицата позитивно, благодарение на влиянието на луната

Най-лошите навици на всяка зодия
Астро съвети03 МАЙ 2020

Най-лошите навици на всяка зодия

Плюс съвети как можем да ги превъзмогнем

Каква зодия сте според японския хороскоп?
Астро съвети29 АПРИЛ 2020

Каква зодия сте според японския хороскоп?

Тук обаче зодиите са само 11

Много шум убива любовта
Астро съвети23 АПРИЛ 2020

Зодиите, които изискват много лично пространство в любовта

Давайте им почивка, за да се запазят чувствата им