Хороскоп за месец юли

Много секс, романтика и професионални успехи ни очакват

Много секс, романтика и професионални успехи ни очакват през този месец.

Присъствието на Юпитер в Рак, Сатурн в Скорпион и Нептун в Риби създава един супертриъгълник, който ще влияе положително и в любовната, и в професионалната сфера. Вижте повече детайли за всеки един знак:

Овен

Любов: Преминаването на Марс в Рак на 13-ти ще донесе проблеми във връзката, така че внимавайте много да не се получат недоразумения. Ако сте необвързана, Пълнолунието на 22-ри ще ви помогне да флиртувате успешно с мъж, когото харесвате.
Работа/пари: Ще имате шанса за преговори с важни лица и ще сключите добри договори. Тройката Юпитер-Сатурн-Нептун на 18-ти ще ви накара да потърсите начини да увеличите доходите си.
Здраве: Бъдете внимателни на 22-ри и не допускайте прекаленото напрежение да ви се отрази зле.

Телец

Любов: Преминаването на Венера в Дева на 22-ри гарантира приятно развитие в любовния ви живот. Сега е много подходящ момент да организирате ваканция или друг общ план с любимия човек.
Работа/пари: Юли е много добър месец за професионалното ви развитие. Ще намерите нови партньори и ще увеличите доходите си. Пълнолунието на 22-ри нажежава атмосферата на работното място. Избягвайте спорове с колегите. 
Здраве: Внимавайте с костната система, ако сте родени в първата декада.

Близнаци

Любов: Може да има някои разочарования покрай провалени романтични планове. Но за сметка на това няма да скучаете, защото Венера първо е в Лъв , а после в Дева. Само бъдете нащрек на 22-ри да не допуснете скарване с любимия.
Работа/пари: Присъствието на Юпитер в Рак, Сатурн в Скорпион и Нептун в Риби създава един супертриъгълник, който ще ви помогне да постигнете целите си. Може да ви повишат или да получите предложение за нова работа. На 22-ри избягвайте спорове. 
Здраве: Обърнете повече внимание на диетата си.

Рак 

Любов: Очертава се един месец пълен с еротика. Ще изживеете незабравими моменти с любимия човек. Ако сте необвързана, шансовете да срещнете нова любов са много големи. 
Работа/пари: Сега е моментът за реализиране на цели и мечти, които сте позабравили, заради пречки в миналото. С Марс във вашия знак от 13-ти ще имате достатъчно решителност да задействате кариерата си. 
Здраве: Захванете се с фитнес или друга спортна дейност.
Вижте още на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети04 ОКТОМВРИ 2019

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

Лъвовете се стараят да блеснат, Козирозите ценят качествената изработка

Астро съвети28 СЕПТЕМВРИ 2019

Какво мислят зодиите едни за други

Супер любопитни факти за това как останалите възприемат вашия знак!

Астро съвети26 СЕПТЕМВРИ 2019

Любовта разцъфтява с Новолунието във Везни на 28 септември

Овен, Рак, Везни и Козирог ще усетят най-осезаемо влиянието на тази благоприятна за връзките нова Луна

Астро съвети22 СЕПТЕМВРИ 2019

Най-нещастните зодии в любовта

Дори да имат стабилна връзка, все нещо в нея липсва...