Хороскоп за месец август

Най-силният сексуален период за Дева, професионални възможности за Лъв

Новолуние на 7-ми, Пълнолуние на 21-ви в отпускарския месец. Какво вещаят звездите за август и кои зодии ги чака гореща ваканция?

Овен

Любов: Планетите се подреждат така, че ще забравите за скучните уикенди. Август ще бъде еротичен месец, изпълнен със страст и удоволствия. Новолунието на 7-ми провокира романтична идилия. След 21-ви ще имате възможността да определите на какъв етап сте с партньора си, ако досега не сте го направили.

Работа-пари: Марс в Рак нажежава атмосферата на работното място, възможни са конфликти. Новолунието инициира период на интензивни дейности, както и промотиране на вашите цели. За неработещите, след 21-ви има шансове за нова работа.

Здраве: Внимавайте с нервите и напрежението около 21-ви.

Телец

Любов: Венера ви кара да съсредоточите вниманието си върху връзката с партньора, ще възобновите комуникацията. Ако не сте обвързани, Новолунието на 7-ми ще създаде предпоставки за флирт и среща с интересни хора.

Работа-пари: През първите 20 дни на месеца останете неутрални. Пълнолунието на 21-ви ще донесе промени на работното ви място. Обърнете внимание на финансовото си състояние.

Здраве: Бъдете внимателни в движенията си през последната седмица от месеца.

Близнаци

Любов: Любовният ви живот ще се оцвети в розово, очертават се нови познанства, които ще нарушат всекидневието ви, но това ще ви донесе удоволствие. Ако сте сами, много вероятно е през ваканцията ви да се появи някой, който ще накара сърцето ви да бие бързо.

Работа-пари: Въпреки че август е месец на почивка за много хора, вие ще се изправите пред необходимостта да уредите професионалния и финансовия си статус. Новолунието ви помага да разширите хоризонтите си. Внимавайте с разходите си.

Здраве: Избягвайте напрежението в дните около Пълнолунието.

Рак

Любов: Август определено е еротичен месец и обещава неочаквани вълнения. Чарът, който разпръсквате, няма да остане незабелязан от нито един мъж. През първите 15 дни от месеца ще изживеете страхотни еротични моменти.

Работа-пари: През този месец много внимавайте с разходите. Избягвайте ненужните покупки. Около Новолуние на 7-ми обмислете добре следващия си бизнес ход.

Здраве:
Опитайте се да намерите свободно време, за да “презаредите батериите си”.

Прочетете още зодии на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети14 ФЕВРУАРИ 2020

Кой цвят за нокти прави вашата зодия по-магнетична за мъжете?

Сиво за дамите Овен, червено за Дева, черно за Раците

Астро съвети13 ФЕВРУАРИ 2020

Как да разпалите страстта му отново според зодията

Изкушете Рака с топла храна, пуснете Водолея да поскита на воля

Астро съвети03 ФЕВРУАРИ 2020

Какво всяка зодия има нужда да чуе след болезнена раздяла

Сърцето ви ще заздравее по-бързо с тези 12 цитата

Астро съвети23 ЯНУАРИ 2020

Първото новолуние за новото десетилетие ще ни направи по-емоционални, но по-успешни

На 24 ни очаква първата нова луна за годината и десетилетието