Хороскоп за месец август

Най-силният сексуален период за Дева, професионални възможности за Лъв

Новолуние на 7-ми, Пълнолуние на 21-ви в отпускарския месец. Какво вещаят звездите за август и кои зодии ги чака гореща ваканция?

Овен

Любов: Планетите се подреждат така, че ще забравите за скучните уикенди. Август ще бъде еротичен месец, изпълнен със страст и удоволствия. Новолунието на 7-ми провокира романтична идилия. След 21-ви ще имате възможността да определите на какъв етап сте с партньора си, ако досега не сте го направили.

Работа-пари: Марс в Рак нажежава атмосферата на работното място, възможни са конфликти. Новолунието инициира период на интензивни дейности, както и промотиране на вашите цели. За неработещите, след 21-ви има шансове за нова работа.

Здраве: Внимавайте с нервите и напрежението около 21-ви.

Телец

Любов: Венера ви кара да съсредоточите вниманието си върху връзката с партньора, ще възобновите комуникацията. Ако не сте обвързани, Новолунието на 7-ми ще създаде предпоставки за флирт и среща с интересни хора.

Работа-пари: През първите 20 дни на месеца останете неутрални. Пълнолунието на 21-ви ще донесе промени на работното ви място. Обърнете внимание на финансовото си състояние.

Здраве: Бъдете внимателни в движенията си през последната седмица от месеца.

Близнаци

Любов: Любовният ви живот ще се оцвети в розово, очертават се нови познанства, които ще нарушат всекидневието ви, но това ще ви донесе удоволствие. Ако сте сами, много вероятно е през ваканцията ви да се появи някой, който ще накара сърцето ви да бие бързо.

Работа-пари: Въпреки че август е месец на почивка за много хора, вие ще се изправите пред необходимостта да уредите професионалния и финансовия си статус. Новолунието ви помага да разширите хоризонтите си. Внимавайте с разходите си.

Здраве: Избягвайте напрежението в дните около Пълнолунието.

Рак

Любов: Август определено е еротичен месец и обещава неочаквани вълнения. Чарът, който разпръсквате, няма да остане незабелязан от нито един мъж. През първите 15 дни от месеца ще изживеете страхотни еротични моменти.

Работа-пари: През този месец много внимавайте с разходите. Избягвайте ненужните покупки. Около Новолуние на 7-ми обмислете добре следващия си бизнес ход.

Здраве:
Опитайте се да намерите свободно време, за да “презаредите батериите си”.

Прочетете още зодии на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети19 АВГУСТ 2019

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Тези насоки са много ценни, защото са ключът към това да запазите връзката си пълноценна за дълго време

Астро съвети15 АВГУСТ 2019

Слънцето и Венера в зодия Лъв ще ни дадат ново начало в любовта

Самочувствието ни ще цъфти, ще сме по-желани от всякога и ще се чувстваме страхотно

Астро съвети09 АВГУСТ 2019

Две планети ще се изравнят с Луната този уикенд

Събитието ще се отрази на всички ни

Астро съвети07 АВГУСТ 2019

Кои зодии ви привличат най-силно?

Химията помежду ви винаги е силна, независимо дали от това може да излезе стабилна връзка