Хороскоп за месец август

Най-силният сексуален период за Дева, професионални възможности за Лъв

Новолуние на 7-ми, Пълнолуние на 21-ви в отпускарския месец. Какво вещаят звездите за август и кои зодии ги чака гореща ваканция?

Овен

Любов: Планетите се подреждат така, че ще забравите за скучните уикенди. Август ще бъде еротичен месец, изпълнен със страст и удоволствия. Новолунието на 7-ми провокира романтична идилия. След 21-ви ще имате възможността да определите на какъв етап сте с партньора си, ако досега не сте го направили.

Работа-пари: Марс в Рак нажежава атмосферата на работното място, възможни са конфликти. Новолунието инициира период на интензивни дейности, както и промотиране на вашите цели. За неработещите, след 21-ви има шансове за нова работа.

Здраве: Внимавайте с нервите и напрежението около 21-ви.

Телец

Любов: Венера ви кара да съсредоточите вниманието си върху връзката с партньора, ще възобновите комуникацията. Ако не сте обвързани, Новолунието на 7-ми ще създаде предпоставки за флирт и среща с интересни хора.

Работа-пари: През първите 20 дни на месеца останете неутрални. Пълнолунието на 21-ви ще донесе промени на работното ви място. Обърнете внимание на финансовото си състояние.

Здраве: Бъдете внимателни в движенията си през последната седмица от месеца.

Близнаци

Любов: Любовният ви живот ще се оцвети в розово, очертават се нови познанства, които ще нарушат всекидневието ви, но това ще ви донесе удоволствие. Ако сте сами, много вероятно е през ваканцията ви да се появи някой, който ще накара сърцето ви да бие бързо.

Работа-пари: Въпреки че август е месец на почивка за много хора, вие ще се изправите пред необходимостта да уредите професионалния и финансовия си статус. Новолунието ви помага да разширите хоризонтите си. Внимавайте с разходите си.

Здраве: Избягвайте напрежението в дните около Пълнолунието.

Рак

Любов: Август определено е еротичен месец и обещава неочаквани вълнения. Чарът, който разпръсквате, няма да остане незабелязан от нито един мъж. През първите 15 дни от месеца ще изживеете страхотни еротични моменти.

Работа-пари: През този месец много внимавайте с разходите. Избягвайте ненужните покупки. Около Новолуние на 7-ми обмислете добре следващия си бизнес ход.

Здраве:
Опитайте се да намерите свободно време, за да “презаредите батериите си”.

Прочетете още зодии на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети04 ОКТОМВРИ 2019

Перфектната дамска чанта за всяка зодия

Лъвовете се стараят да блеснат, Козирозите ценят качествената изработка

Астро съвети28 СЕПТЕМВРИ 2019

Какво мислят зодиите едни за други

Супер любопитни факти за това как останалите възприемат вашия знак!

Астро съвети26 СЕПТЕМВРИ 2019

Любовта разцъфтява с Новолунието във Везни на 28 септември

Овен, Рак, Везни и Козирог ще усетят най-осезаемо влиянието на тази благоприятна за връзките нова Луна

Астро съвети22 СЕПТЕМВРИ 2019

Най-нещастните зодии в любовта

Дори да имат стабилна връзка, все нещо в нея липсва...