10 астро съвета как да срещнеш сродната си душа

Важна е не само зодията, но и позицията на Венера

10 астро съвета как да срещнеш сродната си душа

Виж кои комбинации от знаци имат най-добър потенциал за пълноценна връзка. Плюс още любопитни съвети (като например коя планета в хороскопа издава какъв е той в любовта).

Да срещнеш някого и на мига да те изпълни чувството, че сякаш се познавате отдавна и се разбирате само с поглед? За това мечтаем всички. А астрологията има да ни каже някои интересни неща по въпроса. И може да ти даде насоки как по-лесно да разпознаеш още в началото с кого имаш бъдеще и с кого не, и кога се радваме на най-големи шансове в живота ни да се появи голямата любов.

1. Дръж под око фазите на Луната. Най-подходящият момент за нови запознанства е периодът между новолуние и пълнолуние. По това време любовната енергия расте, докато в периода от пълнолуние до новолуние рязко намалява.

2. Ако ти и той сте от една и съща зодия, това увеличава вероятността да сте съвместими, а ако и датите ви на раждане съвпадат, това е още по-добър знак за разбирателство.

3. Ако си огнен знак, по-добре е да избягваш водните знаци, тъй като те гасят пламъците на страстта. Водните знаци също така понякога стават обсебващи във връзката си с огнен знак. Не е най-добрата комбинация.

4. Ако знаеш къде се намира Луната в астрологичната карта на мъжа, ще имаш добра представа за сексуалността му. Пример: Мъж Близнаци с Луна в силно сексуалния Скорпион ще е много по-чувствен от мъж Близнаци с Луна в практичния знак Козирог.

5. Ако си земен знак, добре е да внимаваш с огнените, защото те изискват прекалено много внимание и земните знаци понякога се чувстват емоционално изцедени в такава връзка. И по отношение на романтиката, комбинацията не е добра.

Виж стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Най-лошите навици на всяка зодия
Астро съвети03 МАЙ 2020

Най-лошите навици на всяка зодия

Плюс съвети как можем да ги превъзмогнем

Каква зодия сте според японския хороскоп?
Астро съвети29 АПРИЛ 2020

Каква зодия сте според японския хороскоп?

Тук обаче зодиите са само 11

Много шум убива любовта
Астро съвети23 АПРИЛ 2020

Зодиите, които изискват много лично пространство в любовта

Давайте им почивка, за да се запазят чувствата им

Съвети за връзките от бракоразводни адвокати
Астро съвети15 АПРИЛ 2020

Двойният секстил към Меркурий на 17 април носи чудеса в общуването ни с другите

Използвайте този изключително благоприятен период, за да проведете важни лични разговори