10 астро съвета как да срещнеш сродната си душа

Важна е не само зодията, но и позицията на Венера

Виж кои комбинации от знаци имат най-добър потенциал за пълноценна връзка. Плюс още любопитни съвети (като например коя планета в хороскопа издава какъв е той в любовта).

Да срещнеш някого и на мига да те изпълни чувството, че сякаш се познавате отдавна и се разбирате само с поглед? За това мечтаем всички. А астрологията има да ни каже някои интересни неща по въпроса. И може да ти даде насоки как по-лесно да разпознаеш още в началото с кого имаш бъдеще и с кого не, и кога се радваме на най-големи шансове в живота ни да се появи голямата любов.

1. Дръж под око фазите на Луната. Най-подходящият момент за нови запознанства е периодът между новолуние и пълнолуние. По това време любовната енергия расте, докато в периода от пълнолуние до новолуние рязко намалява.

2. Ако ти и той сте от една и съща зодия, това увеличава вероятността да сте съвместими, а ако и датите ви на раждане съвпадат, това е още по-добър знак за разбирателство.

3. Ако си огнен знак, по-добре е да избягваш водните знаци, тъй като те гасят пламъците на страстта. Водните знаци също така понякога стават обсебващи във връзката си с огнен знак. Не е най-добрата комбинация.

4. Ако знаеш къде се намира Луната в астрологичната карта на мъжа, ще имаш добра представа за сексуалността му. Пример: Мъж Близнаци с Луна в силно сексуалния Скорпион ще е много по-чувствен от мъж Близнаци с Луна в практичния знак Козирог.

5. Ако си земен знак, добре е да внимаваш с огнените, защото те изискват прекалено много внимание и земните знаци понякога се чувстват емоционално изцедени в такава връзка. И по отношение на романтиката, комбинацията не е добра.

Виж стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети12 СЕПТЕМВРИ 2019

4 зодиакални двойки, които стават за секс, но не и за любов

При тях първоначалното привличане е силно и нищо чудно да се опитат да изградят стабилна връзка. Тогава обаче ще открият, че им липсват важни свързващи звена в характерите

Астро съвети08 СЕПТЕМВРИ 2019

Секс зодиак: Най-добрите пози за вашия знак

Раците държат на зрителния контакт, Девите ценят оралните ласки

Астро съвети03 СЕПТЕМВРИ 2019

Кои зодии се ядосват най-лесно

Вижте класацията на най-избухливите представители на зодиака

Астро съвети22 АВГУСТ 2019

Зодии, които пазят емоциите си в тайна

Те избират много внимателно пред кого да разкрият сърцето си, а ето и какви са причините да бъдат толкова предпазливи