10 астро съвета как да срещнеш сродната си душа

Важна е не само зодията, но и позицията на Венера

Виж кои комбинации от знаци имат най-добър потенциал за пълноценна връзка. Плюс още любопитни съвети (като например коя планета в хороскопа издава какъв е той в любовта).

Да срещнеш някого и на мига да те изпълни чувството, че сякаш се познавате отдавна и се разбирате само с поглед? За това мечтаем всички. А астрологията има да ни каже някои интересни неща по въпроса. И може да ти даде насоки как по-лесно да разпознаеш още в началото с кого имаш бъдеще и с кого не, и кога се радваме на най-големи шансове в живота ни да се появи голямата любов.

1. Дръж под око фазите на Луната. Най-подходящият момент за нови запознанства е периодът между новолуние и пълнолуние. По това време любовната енергия расте, докато в периода от пълнолуние до новолуние рязко намалява.

2. Ако ти и той сте от една и съща зодия, това увеличава вероятността да сте съвместими, а ако и датите ви на раждане съвпадат, това е още по-добър знак за разбирателство.

3. Ако си огнен знак, по-добре е да избягваш водните знаци, тъй като те гасят пламъците на страстта. Водните знаци също така понякога стават обсебващи във връзката си с огнен знак. Не е най-добрата комбинация.

4. Ако знаеш къде се намира Луната в астрологичната карта на мъжа, ще имаш добра представа за сексуалността му. Пример: Мъж Близнаци с Луна в силно сексуалния Скорпион ще е много по-чувствен от мъж Близнаци с Луна в практичния знак Козирог.

5. Ако си земен знак, добре е да внимаваш с огнените, защото те изискват прекалено много внимание и земните знаци понякога се чувстват емоционално изцедени в такава връзка. И по отношение на романтиката, комбинацията не е добра.

Виж стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети16 ЮЛИ 2019

Мъжете от тези зодии са най-големите лъжци

Бъдете много внимателни и дръжте очите си на четири, когато говорите с тях

Астро съвети15 ЮЛИ 2019

Гръмотевичната Луна на 16 юли носи съдбовни знаци

Тогава Пълнолунието и Лунното затъмнение ще съвпаднат, най-засегнати ще бъдат Козирог и Рак

Астро съвети12 ЮЛИ 2019

Любимите обувки на всяка зодия

Вашият знак ще ви подскаже как да откриете перфектния модел

Астро съвети10 ЮЛИ 2019

Изберете си дестинация според зодията

Стрелецът не се спира на едно място, Ракът обича семейната ваканция. Вижте кои места да посетите това лято