Анджелина Джоли може да загуби децата си

Съдът налага Брад Пит да вижда по-често шестте им хлапета

Съдът в Лос Анджелис постави условие на Анджелина Джоли да даде на бившия си съпруг Брад Пит повече достъп до децата си. В противен случай ще загуби попечителството.

През лятото шестте деца ще разделят времето си по график между Лондон и Лос Анджелис. Това важи за всички деца, освен за Мадокс, на когото му е позволено сам да реши дали иска да прекарва повече време с баща си или не. Останалите ще прекарват поне 4 часа с баща си между 8 и 17 юни. Това трябва да се случи в Лондон, където Анджелина в момента живее под наем, докато снима лентата Maleficent 2.

Анджелина иска $100 хил. месечна издръжка от Брад

До този момент Брад Пит има неограничен телефонен достъп до децата си. Според съда обаче актрисата трябва да позволи на бившия си съпруг да се сближи отново с тях и да заздравят връзката помежду си. Адвокатът по съдебно право Дейвид Глас казва, че е изключително рядко съдът да се намесва в отношенията на разведени по този начин. “Обикновено това се прави след обширна проверка, когато налице е опасност децата да се откъснат от единия родител”, уточнява Глас пред сп. People.

Анджелина: С Брад ще си останем едно семейство

Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха след 2-годишен брак през септември 2016 г. При развода актрисата поиска единствено попечителството над шесте им деца – 3 биологични и 3 осиновени.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини26 СЕПТЕМВРИ 2018

Антония Петрова е бременна в четвъртия месец

Миската очаква първото си дете няколко месеца след като се омъжи

Горещи новини25 СЕПТЕМВРИ 2018

Наталия Кобилкина очаква първото си дете

Най-известната ни сексоложка е бременна в четвъртия месец

Горещи новини25 СЕПТЕМВРИ 2018

Убиха мъжа на Мис България Наталия Гуркова

Джордже Михалевич е бил застрелян през прозореца на колата си

Горещи новини25 СЕПТЕМВРИ 2018

Да, любовта на Хейли и Джъстин Бийбър е голяма работа

Младоженците не могат да се отлепят един от друг