Звезди : Звезден стил14 ОКТОМВРИ 2022

Наоми Кембъл няма конкуренция

Моделът се качи на модния подиум на Alexander McQueen и за пореден път доказа, че няма конкуренция.

Има ли място в модните среди за млади хора? Култивират ли се изгряващи таланти? Нека си признаем, в определен момент от кариерата си човек трябва да осъзнае, че е дошло времето да се отдръпне, за да насърчи по-младите. Е, Наоми Кембъл не мисли така. Тези, които са имали щастието да посетят нейно дефиле са на същото мение.

Е, Наоми Кембъл не мисли така. Тези, които са имали щастието да посетят нейно дефиле са на същото мение.

Емблематичният супермодел на деветдесетте все още не отстъпва своето място в модния свят. Звездата направи специално завръщане за колекцията пролет/лято 2022 на Alexander McQueen. 51-годишната Наоми  не беше дефилирала от смъртта на покойния дизайнер през 2010 г., така че завръщането й на подиума на бранда след почти десетилетие остави тълпата във възторг.

Кембъл определено знае как да придаде конкретно, ясно и осезаемо значение на думата магнетизъм. С невероятния си аутфит, покрит с многоцветни пайети, комбиниран с високи ботуши, тя направи фантастично представяне. А овалното й лице беше просто перфектно.

Кембъл определено знае как да придаде конкретно, ясно и осезаемо значение на думата магнетизъм.

Наоми Кембъл знае какво иска, дори  и на модния подиум

Факт е, че днес подиумите пленяват Джиджи, Бела, Кендал и Ирина. Следвани от милиони последователи, ухажвани от множество марки, те са новите лица, олицетворяващи модния свят. И със сигурност не искаме да бъдем от онези закоравели носталгици, неспособни да се предадат на отминаващото време и да приемат новостите. Но с радост ще бъдем от тези, които признават абсолютния и неоспорим талант на Наоми.

Наоми Кембъл знае какво иска, дори  и на модния подиум

Да видим Наоми Кембъл да дефилира е като да видим Мона Лиза в Лувъра. И нищо от клюките, съдебните дела, слуховете и капризите нямат значение. Всичко остава на заден план пред дефилирането на супермодела.

Цялото представяне на Наоми Кембъл можете да видите тук:

ВИЖТЕ ОЩЕ: Наоми Кембъл е новата муза на Lanvin

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Маникюрът на звездите директно от червения килим
Звезден стил20 ЯНУАРИ 2023

Маникюрът на звездите: Директно от червения килим

Сезонът на наградите започна, а знаменитостите стъпват по червения килим по-впечатляващи от всякога.

Джена Ортега: Дивата на Saint Laurent в Париж
Звезден стил19 ЯНУАРИ 2023

Джена Ортега: Дивата на Saint Laurent в Париж

Звездата от „Wednesday“ се появи във френската столица по случай ревютата на мъжка мода, а визията й бе повече от впечатляваща.

Най-красивите визии от Critics’ Choice Awards 2023
Звезден стил17 ЯНУАРИ 2023

Най-красивите визии от Critics’ Choice Awards 2023

От бляскавия тен на Лили Джеймс до огнените устни на Джулия Гарнър, преминавайки през изваяната осанка на Аня Тейлър-Джой, ето ги най-впечатляващите визии от червения килим в Лос Анджелис.

Аутфитът на Хейли Бийбър е любов от пръв поглед
Звезден стил13 ЯНУАРИ 2023

Аутфитът на Хейли Бийбър е любов от пръв поглед

Моделът обожава плетените тоалети, с които се наслаждава по-добре на моментите за почивка, прекарани у дома в компанията на любимите й кучета.