Звезди : Звезден стил10 ОКТОМВРИ 2022

Впечатляващата връзка между Ким Кардашиян и Balenciaga

Звездната колаборация между модния магнат и бранда продължава и извън календара на модните ревюта.

След „Ciao, Kim“ следва „Hello, Demna“ в комбинация от множество кожени черни колани, която оставя раменете непокрити, изцяло в стила на Balenciaga – предизвикателен и изключително екстравагантен. Така изглежда Ким Кардашиян, която с публикация в Instagram разкри тоалета, изпратен й от Демна, творческия директор на марката.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kim Kardashian (@kimkardashian)

Съюз, който надхвърля календара на модните ревюта в Милано и Париж, но и който е резултат от съвместна колаборация, започнала преди няколко години. Всъщност нека не забравяме, че Ким беше лице на рекламната кампания на Balenciaga за чантата „Le Cagole“, заснета от Стеф Мичъл.

Всъщност нека не забравяме, че Ким беше лице на рекламната кампания на Balenciaga за чантата „Le Cagole“, заснета от Стеф Мичъл.

След това бе и безспорната сензация в зимната кампания на марката за 2022 г. Всички помним магнетичната електриково синя рокля. Същата тази рокля, носена на Vanity Fair след партито на Оскарите.

Същата тази рокля, носена на Vanity Fair след партито на Оскарите.

Естетиката на модния бранд Balenciaga се състои от дрехи и аксесоари, фокусиращи се върху контрастите между неутрални и флуоресцентни цветове. Едва ли има по-подходящо звездно лице за кампаниите им от Ким Кардашиян, която прави сензация от всяко нещо.

Паралел между шоуто на Balenciaga и снимката на Ким Кардашиян

Кадърът на Ким в Instagram ни пренася в апокалиптичния декор, предложен от Демна по време на последното модно шоу, проведено в Париж. Виждаме същата земя, същата природа и същата способност за предаване на свободна идентичност, която ръководи марката.

Паралел между шоуто на Balenciaga и снимката на Ким Кардашиян

Без дефиниране, без ограничения, а само свободно изразяване на личността. Това е Ким Кардашиян, но също така и темата на най-новата колекция на Balenciaga.

Накратко, едно непрекъснато преследване, което ни разкрива защо сътрудничеството, което изглежда като любовна история между Ким и модния бранд, не приключва. Очевидно Кардашиян въплъщава истината и свободата на изразяване, които Balenciaga иска да представи на света. Отвъд цялата критика, отвъд мейнстрийма.

Това е, което продава, което създава противоречия и коментари, дори учудване. Това е изцяло нов начин за възприемане на модния свят.

Това е, което продава, което създава противоречия и коментари, дори учудване. Това е изцяло нов начин за възприемане на модния свят.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ким Кардашиян ще плати 1.26 милиона долара след разследване на SEC

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Маникюрът на звездите директно от червения килим
Звезден стил20 ЯНУАРИ 2023

Маникюрът на звездите: Директно от червения килим

Сезонът на наградите започна, а знаменитостите стъпват по червения килим по-впечатляващи от всякога.

Джена Ортега: Дивата на Saint Laurent в Париж
Звезден стил19 ЯНУАРИ 2023

Джена Ортега: Дивата на Saint Laurent в Париж

Звездата от „Wednesday“ се появи във френската столица по случай ревютата на мъжка мода, а визията й бе повече от впечатляваща.

Най-красивите визии от Critics’ Choice Awards 2023
Звезден стил17 ЯНУАРИ 2023

Най-красивите визии от Critics’ Choice Awards 2023

От бляскавия тен на Лили Джеймс до огнените устни на Джулия Гарнър, преминавайки през изваяната осанка на Аня Тейлър-Джой, ето ги най-впечатляващите визии от червения килим в Лос Анджелис.

Аутфитът на Хейли Бийбър е любов от пръв поглед
Звезден стил13 ЯНУАРИ 2023

Аутфитът на Хейли Бийбър е любов от пръв поглед

Моделът обожава плетените тоалети, с които се наслаждава по-добре на моментите за почивка, прекарани у дома в компанията на любимите й кучета.