Как Оливия Уайлд си връща формата след раждането?

Актрисата разкрива тайната си пред сп. Shape

Оливия Уайлд роди преди година и в момента изглежда повече от страхотно.

Тя обаче не е на същото мнение. Красавицата позира за новия брой на сп. Shape за април. Пред изданието тя разкрива как се е променило тялото й след раждането на сина й Отис.

Не съм в перфектна форма. Всъщност, никога не съм била толкова отпусната, включително и по времето в гимназията, когато открих поничките и тревата“, откровена е Оливия. И продължава: “Снимките ми в това списание са направени така, че да покажат най-добрите ми страни. Истината е, че съм майка и изглеждам като такава“, признава актрисата.

Как Оливия Уайлд си връща формата след раждането?

Тя обаче е повече от откровена за първите седмици на майчинството: “Първо, не сте виждали вагината си от месеци, въпреки че тя е виновна, че сте в тази ситуация. Сега, когато най-сетне може да потвърдите, че в действителност е все още там, тя не изглежда така, както си я спомняте.”

За връщането на тренировъчния навик: “Ако не бях на работа, щях да си остана вкъщи с моя малък мъж. Харесвам бира и пица, а те не се в вписват в измислената книга, която обичам да наричам “Как да изглеждаш сякаш никога не си раждала човек. Ръководство за социално приемливо майчинство”.

Как Оливия Уайлд си връща формата след раждането?

За любовта й към танците: “Разбираемо, че много от нас изпитват страх от балета, останал от детството, но не е необходимо танцът да е страшен, а в действителност, може да бъде най-забавното нещо, с което някога сте изпотявали задника си”, обяснява красавицата.

За философията на упражненията: “Вярвам в един свят, където не се очаква майките да показват някакво физическо доказателство, че са раждали. Затова смятам, че тренировките са подарък както за ума, така и за тялото. Не искам да си губя времето, преследвайки някаква нереална представа за перфектност. По-скоро бих си върнала силата с танци или с нещо, което ми доставя удоволствие.”

Как Оливия Уайлд си връща формата след раждането?

Всички знаем обаче, че за да се върне една жена във форма, тя трябва да премине на хранителен режим. При Оливия това не е задължително, тъй като тя от години е веган, не хапва нищо от животински произход и се стреми да се храни правилно.

“Това да си веган не винаги е лесно и достъпно, но е начин на живот, който ме кара да се чувствам наистина добре като човек и физически да изглеждам по-добре. Кожата ми изглежда по-добре, енергията ми е повече”, признава тя.

Снимки: сп. Shape

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Селена Гомес в малка черна рокля
Звезден стил06 ДЕКЕМВРИ 2022

Селена Гомес в малка черна рокля

В събота вечер актрисата присъства на Variety’s 2022 Hitmakers Brunch в City Market Social House.

Киара Ферани и дъщеричката ѝ с очарователни персонализирани аксесоари
Звезден стил05 ДЕКЕМВРИ 2022

Киара Ферани и дъщеричката ѝ с очарователни персонализирани аксесоари

Инфлуенсърката и малката Витория ни дават чудесна идея за чаровен коледен порадък.

Дори принцът носи деним
Звезден стил02 ДЕКЕМВРИ 2022

Дори принцът носи деним

Всички забелязаха практичната дънкова риза на принц Уилям на корта в TD Garden в Бостън.

Линдзи Лоън се утвърждава като модна икона
Звезден стил28 НОЕМВРИ 2022

Линдзи Лоън се утвърждава като модна икона

Вчера, днес, както и утре, актрисата продължава да бъде истинско олицетворение на стила, но с изцяло актуализиран гардероб.