Скарлет Йохансон за майчинството и възхода й в Холивуд

Какво споделя актрисата в едно специално интервю за сп. ОК!

Изящна визия, подплатена с уникална дарба да влиза под кожата на множество образи… Така накратко бихме описали ослепителната Скарлет Йохансон.

Жената, чиито плътни устни, преливаща от съблазнителни извивки фигура и галещ ухото глас в миналото често я изстрелваха към върха на класации за най-секси млади актриси в Холивуд. Днес на 31 години, Скарлет все още излъчва онзи добре познат и обичан от публиката блясък, който само истинските кинозвезди от зората на киното до днес могат да ни поднесат. Родена в Ню Йорк, в семейство на датски архитект и отраснал в Бронкс продуцент, тя от малка се устремява към сцената. В началото, разбира се, на изявите й се радват нейните близки… Да пее и танцува пред семейството си е част от ежедневието на бъдещото дете-звезда.

Именно това момиче краси страниците на новия брой на сп. ОК! Там е поместено специално интервю със звездата, която говори за израстването й не само като жена, но и като професионалист, за децата, семейството…

scarlett2

Ти си голям поддръжник на каузата „Без деца в Холивуд“. Предвид факта, че ти самата си била дете-актьор, по какъв начин резонира това движение в теб? Успяваха ли твоите родители да те предпазят от набезите на папараци и интереса на медиите?
Знаете ли, тогава нещата не стояха по този начин. Социалните медии едва прохождаха и хората дори не знаеха как точно да адресират появата им в живота си. Със сигурност обсесията по младите тийн звезди, лайковете на снимки на бебета и деца – това не беше проблем в годините, в които растях. Аз не отраснах, заслепена от блясъка на социалните медии. Спомням си, че като дете наблюдавах Маколи Кълкин и неговото справянето със славата, но ми се струва, че той имаше т.нар. Шърли Темпъл ефект. Но дори тази ситуация бе твърде необичайна и може би хората се интересуваха толкова от него, защото бе дете-звезда, което печелеше изключителни хонорари. Това обстоятелство го превърна в медийна сензация… 7-годишен, който изкарва подобни суми. Аз бях по-скоро част от поколението на Кирстен Дънст и Натали Портман, но нито една от нас не трябваше да се бори с последиците на популярността, която връхлита тийн звездите днес.

Медиите в наши дни плащат милиони долари, за да публикуват/покажат снимки на новородените деца на звездите… Това е поразително явление?!
Да, нова мода. Не зная, странно е. Мисля, че хората не си дават сметка на каква цена достига тази информация до тях. Те я попиват светкавично, като junk food, минават през страниците с бърза скорост, казвай си: колко е сладко това дете, но без да се замислят особено. И ако само за миг отчитаха опасността, стреса и емоционалната вреда, която тези действия причиняват на децата и техните семейства, щяха да са напълно съгласни с каузата.

scarlett3

Вашите са били поддръжници на различни политики, майка ти е й страхотен кинолюбител… Доколко интереса ти към киното и желанието да бъдеш актриса дойде естествено и доколко бе повлиян от интереса на родителите ти?
Като дете, бях много дрюжелюбна. Ходех на уроци по пеене и танци, харесваше ми да се изявявам. Брат ми участваше в театрални постановки, сестра ми посещаваше балетна школа и аз не останах много встрани от тези артистични дейности. Може би просто съм била по-ориентирано към актьорството дете. Когато бях на 7, приятел на по-големия ми брат бе записал участие в няколко комерсиални проекта и тази опция наистина ми допадна. Мама работеше от време на време в агенция за деца-таланти, така че ни заведе, за да провери дали някой от нас проявява интерес към подобна дейност. Единственото дете, което поканиха обаче, бе брат ми Ейдриан – помня, че бях съкрушена от тази развръзка. (Смее се.) Мисля, че мама дори не предполагаше колко силен бе интересът ми…

Преди година навърши 30… Мислиш ли, че проектите, които правиш сега, се различават по нещо от тези в младежките ти години?
На мнение съм, че възрастта между 25-30 е време на значителни промени в живота на всеки, особено за жените в киноиндустрията. Това е време на израстване, независимо дали ти се е случило да имаш дете или не. А относно кариерата… Отново има голям скок, защото минаваш от периода, в който си бил млад и неопитен към етап, в който напрежението какво точно си постигнал, как и кога, няма такова значение. Вече мога да приемам проекти, базирани на моите лични интереси, на желанието ми да провокирам себе си като артист, без да се съобразявам какво точно ще си помислят за мен зрителите.

Цялото интервю на Скарлет Йохансон, както и още впечатяващи истории на звездните майки и разказ за пътя на холивудските деца ще намерите в юнския брой на сп. OK!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот
Горещи новини05 МАЙ 2023

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот

Наскоро звездата разкри повече за своите близнаци Макс и Еме в телевизионно шоу.

Шакира е щастлива в Маями
Горещи новини05 МАЙ 2023

Шакира е щастлива в Маями

Почти година след раздялата си с Жерар Пике, Шакира изглежда си върна желанието за живот.

Приянка Чопра и Ник Джонас
Горещи новини05 МАЙ 2023

Приянка Чопра и Ник Джонас: Любовна история на червения килим

Прожекцията на най-новия филмов проект на индийската актриса се състоя тази сряда, 3-ти май в Ню Йорк.

Met Gala 2023
Горещи новини04 МАЙ 2023

Когато срещнеш повече от един бивш на Met Gala 2023

Звездното събитие се превърна в доста стресираща вечер за няколко знаменитости.