Звезди : Горещи новини08 НОЕМВРИ 2022

Селена Гомес: „Раздялата с Джъстин е най-хубавото нещо, което ми се е случвало“

В документалния филм „My Mind and Me“ певицата се завърна, за да повдигне завесата зад бурната си връзка с Джъстин Бийбър, обяснявайки, че раздялата е била неизбежна.

С течение на времето Селена се е научила да превръща болката си в цели и точно това е един от най-ценните уроци, който ни дава новият й документален филм. Именно чрез него актрисата и певица се възползва, за да поправи някои дълбоки рани от миналото си и да изясни неразрешените ситуации, които я преследват с години.

С течение на времето Селена се е научила да превръща болката си в цели и точно това е един от най-ценните уроци, който ни дава новият й документален филм.

Един такъв пример е бурната й връзка с Джъстин Бийбър, която всъщност се оказа и централна точка на „My Mind and Me“. Селена всъщност признава, че раздялата й с Бийбър е най-хубавото нещо, което някога й се е случвало, въпреки че все още се справя с медийните последици.

Един такъв пример е бурната й връзка с Джъстин Бийбър, която всъщност се оказа и централна точка на „My Mind and Me“.

„Чувствах се преследвана от минала връзка, от която никой не искаше да се откаже, но след това го преодолях. Вече не се страхувам“, сподели Гомес. „Чувствам се така, сякаш трябваше да преживея възможно най-лошо разбитото сърце и след това да забравя всичко за миг. Просто мисля, че трябваше да се случи и в крайна сметка това беше най-доброто нещо, което някога ми се е случвало“, сподели още тя.

Просто мисля, че трябваше да се случи и в крайна сметка това беше най-доброто нещо, което някога ми се е случвало“, сподели още тя.

Селена Гомес и Джъстин Бийбър излизаха периодично между 2011 и 2018 г.

Въпреки това връзката им продължи да се крепи главно на феновете, които не изоставиха мечтата си да ги видят отново заедно. До такава степен, че когато Джъстин сключи брак с Хейли, много от тях изсипаха цялата си ярост.

Селена Гомес и Джъстин Бийбър излизаха периодично между 2011 и 2018 г.

Освен клюките, изнесени от американските медии, изглежда, че Хейли и Селена са надхвърлили драмата, подхранвана от феновете, като се срещнаха на Галата в музея на Академията в Лос Анджелис.

В интервю за „Rolling Stone“, Селена сподели, че драмата, която е преживяла след връзката си с Джъстин, е имала опасност да я върне в миналото, предвид психичните й проблеми. Въпреки това Гомес е успяла да облекчи болката благодарение на позитивността и любовта към себе си.

Въпреки това Гомес е успяла да облекчи болката благодарение на позитивността и любовта към себе си.

Песента „Lose You To Love Me“, от друга страна, е само един от многото начини да се промени към по-добро и да гледа право напред, вдъхновявайки всичките си фенове.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Всичко за документалния филм на Селена Гомес – „My Mind and Me“

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот
Горещи новини05 МАЙ 2023

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот

Наскоро звездата разкри повече за своите близнаци Макс и Еме в телевизионно шоу.

Шакира е щастлива в Маями
Горещи новини05 МАЙ 2023

Шакира е щастлива в Маями

Почти година след раздялата си с Жерар Пике, Шакира изглежда си върна желанието за живот.

Приянка Чопра и Ник Джонас
Горещи новини05 МАЙ 2023

Приянка Чопра и Ник Джонас: Любовна история на червения килим

Прожекцията на най-новия филмов проект на индийската актриса се състоя тази сряда, 3-ти май в Ню Йорк.

Met Gala 2023
Горещи новини04 МАЙ 2023

Когато срещнеш повече от един бивш на Met Gala 2023

Звездното събитие се превърна в доста стресираща вечер за няколко знаменитости.