Звезди : Горещи новини02 НОЕМВРИ 2022

Какво ще спечели принц Хари със своята книга-бомба?

Благодарение на мемоарите, които ще бъдат публикувани на 10 януари, херцогът на Съсекс ще спечели няколко милиона долара. Тази стъпка обаче може да му струва скъпо от друга гледна точка.

Остават само няколко седмици до излизането на „Spare“, мемоарите на принц Хари. Издание, от което британският двор се страхува от месеци. Способен ли е принцът да засрами кралското семейство отново?

Книгата на Хари обещава „сурова честност“, както се казва в съобщението за пресата, придружаващо анонса на изданието: „Хари най-накрая разказва историята си“, споделят издателите, в книга, пълна с непубликувани откровения, „плод на задълбочено изследване на себе си“.

„Хари най-накрая разказва историята си“, споделят издателите, в книга, пълна с непубликувани откровения, „плод на задълбочено изследване на себе си“.

За да разберем какво е написал принцът в детайли и колко експлозивен е томът, просто трябва да изчакаме до 10 януари, деня, в който издателство „Penguin Random House“ ще дебютира „Spare“ в книжарниците на шестнадесет ралзични езика.

Докато чакат, бъдещите читатели си здават един въпрос: „Каква ли сума ще направи принц Хари с обемa от 416 страници?“.

Докато чакат, бъдещите читатели си здават един въпрос: „Каква ли сума ще направи принц Хари с обемa от 416 страници?“.

Става дума за потресаващи цифри. За мемоарите си принцът получава аванс от двадесет милиона долара. Но изглежда, че той няма намерение да задържи цялата сума за себе си. Част от нея ще отиде за благотворителност. Това сподели самият той по време на мач по поло в полза на благотворителна организация през август 2021 г.

Това сподели самият той по време на мач по поло в полза на благотворителна организация през август 2021 г.

Принц Хари и благотворителността

Херцогът на Съсекс ще дари 1,5 милиона долара на “Sentebale”, благотворителна организация, основана през 2006 г. с цел подпомагане на деца с ХИВ в Африка. Освен това, както „Penguin Random House“ обяви през последните дни, Хари ще дари над $300 000 на „WellChild“, асоциацията, която подкрепя деца с увреждания и техните семейства.

Принц Хари и благотворителността

Новината за „златното сърце“ на Хари не успокои гнева на многото британски кралски наблюдатели срещу излизането на предстоящите мемоари.

Книгата трябваше да бъде лансирана преди Коледа, но процесът се забави поради смъртта на кралица Елизабет II. След траурното събитие, Хари искаше да наложи съкращения в изданието, за да избегне по-нататъшни проблеми с членове на кралското семейство.

След траурното събитие, Хари искаше да наложи съкращения в изданието, за да избегне по-нататъшни проблеми с членове на кралското семейство.

Вярно или не, очаква се мемоарите да създадат известен смут. Толкова голям, че неговият баща Чарлз III вече подготвя контраофанзива срещу новите разкрития. „Ако предстоящият том накърни престижа на Короната, новият суверен ще отнеме кралските титли от Хари и Меган“, уверяват британските кралски наблюдатели.

Крал Чарлз дори е готов да предприеме същата стъпка и с внуците си Арчи и Лилибет Даяна, лишавайки ги от титлите , които им се полагат след смъртта на Елизабет II.

Хари първо успя да изгуби титлата Кралско височество, а след това, само преди няколко дни, тази на капитан на кралските морски пехотинци.

Хари първо успя да изгуби титлата Кралско височество, а след това, само преди няколко дни, тази на капитан на кралските морски пехотинци. След няколко седмици, заради своята книга-бомба, той рискува да си заслужи и кулминацията на своето „падение“: от принц в обикновен гражданин.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари и Меган „няма да прекарат Коледа с кралското семейство“

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот
Горещи новини05 МАЙ 2023

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот

Наскоро звездата разкри повече за своите близнаци Макс и Еме в телевизионно шоу.

Шакира е щастлива в Маями
Горещи новини05 МАЙ 2023

Шакира е щастлива в Маями

Почти година след раздялата си с Жерар Пике, Шакира изглежда си върна желанието за живот.

Приянка Чопра и Ник Джонас
Горещи новини05 МАЙ 2023

Приянка Чопра и Ник Джонас: Любовна история на червения килим

Прожекцията на най-новия филмов проект на индийската актриса се състоя тази сряда, 3-ти май в Ню Йорк.

Met Gala 2023
Горещи новини04 МАЙ 2023

Когато срещнеш повече от един бивш на Met Gala 2023

Звездното събитие се превърна в доста стресираща вечер за няколко знаменитости.