Звезди : Горещи новини22 НОЕМВРИ 2022

Патрик Демпси за трансформирането на уязвимостта в геройство в „Disenchanted“

Актьорът се завръща в продължението на „Enchanted“ като Робърт, който сега следва собствените си цели.

Патрик Демпси не успя да ни покаже певчески и танцувални умения в хита на Disney от 2007 г., но този път ще го видим в изцяло нова и различна светлина. „Беше наистина забавно да се потопя в приказките с образа на Робърт“, казва актьорът. „За мен това бе най-вълнуващата част от завръщането ми във филма“, добави още той.

Патрик Демпси не успя да ни покаже певчески и танцувални умения в хита на Disney от 2007 г., но този път ще го видим в изцяло нова и различна светлина.

Връщането към емблематичната му роля и повторното събиране с колежката му Ейми Адамс означава само едно, а именно, че Демпси трябваше да научи хореографията си и то с меч. „Мечът бе забавната част“, коментира Патрик, „но продължаваха да ми отнемат истинския меч и да ми дават пластмасов, така че нямах кой знае какво предимство.“

Връщането към емблематичната му роля и повторното събиране с колежката му Ейми Адамс означава само едно, а именно, че Демпси трябваше да научи хореографията си и то с меч.

Припомняме ви, че Робърт на Демпси бе циничен нюйоркски адвокат и самотен баща, който искаше дъщеря му Морган да знае, че приказките и щастливите събития не са реални. Но след като откри своята принцеса, Робърт промени решението си и в крайна сметка се влюби в Жизел, героинята на Ейми Адамс.

Припомняме ви, че Робърт на Демпси бе циничен нюйоркски адвокат и самотен баща, който искаше дъщеря му Морган да знае, че приказките и щастливите събития не са реални.

И заживели щастливо до края на дните си – така или иначе поне десет години. В „Disenchanted“, след появата на новото бебе, двойката и вече тийнейджърката Морган решават да се преместят в предградие, което изглежда като излязло от книга с приказки. Но тъй като всеки един от семейството има свои свобствени борби в новия град, Жизел си пожелава нещо, превръщайки Монровил в Монролазия, като същевременно дава на всеки възможността да се потопи в собствената си приказка.

И заживели щастливо до края на дните си – така или иначе поне десет години.

Робърт на Патрик Демпси се превръща в рицар, който търси смисъла на живота си

„Те правят тази голяма промяна, за да подобрят качеството на живота си и средата, в която се намират децата им“, казва актьорът. „И всичко това поражда много конфликти и сътресения – индивидуално, а след това и колективно като семейство. Той не е доволен от този си избор и се пита дали това е било правилното решение и какво трябва да прави с остатъка от живота си“, добавя още звездата.

Робърт на Патрик Демпси се превръща в рицар, който търси смисъла на живота си

Демпси разкрива, че при създаването на историята на Робърт, той и режисьорът Адам Шанкман наистина са искали да изследват разочарованието. „Това е въпросът: има ли някой щастлив в момента в семейството?“, казва актьорът.

„Истинската сила на един мъж е да може да покаже своята уязвимост. Това не означава, че си слаб, означава, че си свързан и си достатъчно силен, за да се пребориш. Ето какво чувствам, това е, от което се нуждая. Това е част от характеристиката на това да бъдеш герой. Да ме боли, да съм тъжен – има сила в това. Не виждам дори доза слабост. И мисля, че се тълкува погрешно в обществото. Мисля, че с времето се променяме, но това е нещото, което трябва да свършим по-скоро, за да бъдем добър пример за подражание“, добави още Патрик Демпси.

Демпси разкрива, че при създаването на историята на Робърт, той и режисьорът Адам Шанкман наистина са искали да изследват разочарованието.

„Когато правите мюзикъл, имате истинско усещане за близост с танцьорите и певците. Не осъзнавах колко много съм пропуснал и наистина ми хареса. Ако ме помолят, определено бих го направил отново“, заключи звездата.

„Disenchanted“ можем да гледаме на платформата на Disney +.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Патрик Демпси – неузнаваем с платинено руса коса

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот
Горещи новини05 МАЙ 2023

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот

Наскоро звездата разкри повече за своите близнаци Макс и Еме в телевизионно шоу.

Шакира е щастлива в Маями
Горещи новини05 МАЙ 2023

Шакира е щастлива в Маями

Почти година след раздялата си с Жерар Пике, Шакира изглежда си върна желанието за живот.

Приянка Чопра и Ник Джонас
Горещи новини05 МАЙ 2023

Приянка Чопра и Ник Джонас: Любовна история на червения килим

Прожекцията на най-новия филмов проект на индийската актриса се състоя тази сряда, 3-ти май в Ню Йорк.

Met Gala 2023
Горещи новини04 МАЙ 2023

Когато срещнеш повече от един бивш на Met Gala 2023

Звездното събитие се превърна в доста стресираща вечер за няколко знаменитости.