Нина Добрев: “Единствената константа в живота е промяната”

Новото мото на актрисата, което перфектно пасва на ситуацията сега

Вчера Нина Добрев сподели своя кампания за Dior Beauty, снимана още през януари, която обаче много точно резонира със ситуацията в момента.

Това е първата кампания на красавицата с български корени като лице на марката.

Видеото е заснето за колекцията грижа за кожата Capture Totale. В него Нина говори как през целия си живот е променяла подхода си към грижата за себе си и красотата си. Ако преди е търсила начин да промени външния си вид с възможно най-много грим, сега се фокусира върху това да се чувства добре и да подчертае естествената си красота.

View this post on Instagram

@diorskincare

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

И въпреки че грижата за кожата продължава да е важна част от живота на всяка една жена, не можем да отречем, че точно сега има хиляди пъти по-важни неща, които ни се случват. Нина осъзнава това и подчертава, че видеото е снимано преди, но го споделя с аудиторията, защото посланието му е значимо – нищо не е вечно и всички трябва да се адаптираме към променящата се ситуация.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Световното турне на Måneskin идва с пълни сили
Горещи новини20 МАРТ 2023

Световното турне на Måneskin идва с пълни сили

След „Loud Kids Tour“, Дамяно, Виктория, Итън и Томас се готвят да кацнат в Япония, Канада и Съединените щати с „RUSH! World Tour“, първото им световно турне.

Децата на знаменитостите, които придружиха родителите си на Оскари 2023
Горещи новини17 МАРТ 2023

Децата на знаменитостите, които придружиха родителите си на Оскари 2023

Това 95-о издание на емблематичната церемония ни показа децата на известните личности, които дефилираха по „червения килим“ в подкрепа на своите популярни родители.

Какво знаем за последния десети филм на Куентин Тарантино?
Горещи новини17 МАРТ 2023

Какво знаем за последния десети филм на Куентин Тарантино?

Заедно ще открием какво е заглавието, както и какъв е филмовият проект, който ще сложи точка в кариерата на режисьора на „Kill Bill“.