Звезди : Горещи новини07 ФЕВРУАРИ 2017

Миранда Кер изчаква със секса до сватбата

Годеникът на модела бил традиционалист

Ако си мислите, че няма мъж, който да устои на красавица като Миранда Кер, грешите.

Нейният годеник Евън Шпигел е категоричен, че двамата ще изчакат със секса до сватбата. Това призна самата Миранда. Тя сподели, че нейният любим е голям традиционалист и иска да консумират любовта си едва след като си кажат “да”. “Все още не. Поне не, докато се омъжа. Партньорът ми е голям традиционалист. Не можем… В смисъл, все още изчакваме”, сподели моделът в интервю за The Times.

miranda

Грим триковете на един супермодел: Миранда Кер

Двойката се сгоди през юли миналата година. Двамата се срещат случайно през 2014-та, а година по-късно вече имат и връзка. Неотдавна Миранда призна, че била доста скептично настроена към по-младия Евън. “Казах си: “Много е сладък, но е прекалено млад за нещо сериозно”. Разликата между двамата се равнява на седем години.

Преди Евън, Миранда бе омъжена за холивудската звезда Орландо Блум. Двамата имат един син и все още се определят като “едно семейство”. Отношенията между тях не се промениха и след като Блум започна да излиза с поп звездата Кейти Пери, а двете дори се разбират чудесно помежду си.

Снимки: Profimedia; Instagram

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Световното турне на Måneskin идва с пълни сили
Горещи новини20 МАРТ 2023

Световното турне на Måneskin идва с пълни сили

След „Loud Kids Tour“, Дамяно, Виктория, Итън и Томас се готвят да кацнат в Япония, Канада и Съединените щати с „RUSH! World Tour“, първото им световно турне.

Децата на знаменитостите, които придружиха родителите си на Оскари 2023
Горещи новини17 МАРТ 2023

Децата на знаменитостите, които придружиха родителите си на Оскари 2023

Това 95-о издание на емблематичната церемония ни показа децата на известните личности, които дефилираха по „червения килим“ в подкрепа на своите популярни родители.

Какво знаем за последния десети филм на Куентин Тарантино?
Горещи новини17 МАРТ 2023

Какво знаем за последния десети филм на Куентин Тарантино?

Заедно ще открием какво е заглавието, както и какъв е филмовият проект, който ще сложи точка в кариерата на режисьора на „Kill Bill“.