Звезди : Горещи новини11 АВГУСТ 2019

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт са се разделили

Майли Сайръс беше видяна да се целува с жена в Италия

Не е изминала и година, откакто Лиъм и Майли се ожениха и днес вече двамата са разделени.

Малко след като Майли публикува снимка от почивката си в Италия и феновете й забелязаха, че не носи годежния си пръстен, говорител от нейно име съобщи новините – с Лиъм са решили да се разделят.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт са се разделили

“Двамата са индивидуалисти, които постоянно се развиват и променят като характери, затова те решиха да продължат по различни пътища, фокусирайки се върху самите себе си и кариерите си”, бяха думите на говорителя.

Междувременно само час преди изявлението да бъде публикувано, Майли беше фотографирана да се целува с Кейтлин Картър в Италия.

Това не е първата голяма раздяла за звездната двойка. Откакто се запознаха през 2009, снимайки филма “The Last Song”, двамата бързо се влюбиха, но и често късаха в началото на връзката си. През 2012 Лиъм предложи на Майли, но година по-късно двамата развалиха годежа.

През 2015 отново се събраха и продължиха отношенията си сериозно и дори миналия декември се венчаха. За интервюто си в изданието за август месец на списание Elle, Майли обясни, че тяхната връзка е много по-различна и на хората им е трудно да я разберат, но въпреки това двамата силно се обичат и са отдадени един на друг.

“Първата ми целувка беше с момиче” разказва Майли

Майли Сайръс се бори за женските права чрез модата

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Брад Пит пуска своя марка за грижа за кожата
Горещи новини26 СЕПТЕМВРИ 2022

Брад Пит пуска своя марка за грижа за кожата

Не е изненадващо, че 59-годишната холивудска звезда, вдъхновен от бившата си Гуинет Полтроу, се приземи във вселената на красотата с „Le Domaine“.

Дамяно от Måneskin говори за успеха
Горещи новини23 СЕПТЕМВРИ 2022

Дамяно от Måneskin говори за успеха

Фронтменът на италианската рок група сподели вижданията си за популярността, получена след музикалния формат „X Factor“.

Тейлър Суифт стартира „Midnights Mayhem with Me“ в TikTok
Горещи новини23 СЕПТЕМВРИ 2022

Тейлър Суифт стартира „Midnights Mayhem with Me“ в TikTok

Суперзвездата стартира нов проект, за да разкрие списъка с песни от новия си албум.