Звезди : Горещи новини01 НОЕМВРИ 2022

Крис Мартин и Дакота Джонсън имат преследвач

В продължение на няколко месеца звездата на Coldplay е бил тормозен от жена, твърдяща, че е негова съпруга. Дори се е стигнало до нападение над Дакота Джонсън.

Да живее справедливостта. Крис Мартин и неговата приятелка, актрисата от „Петдесет нюанса сиво“, току-що получиха ограничителна заповед срещу жена, която ги тормози. Въпросната дама твърди, че е съпруга на вокалиста на музикалната група Coldplay и живее с него в дома му в Лос Анджелис.

Е, от сега нататък ще й бъде забранено да се доближава до двойката, както и до нейни близки – на по-малко от 30 метра. Дистанция, която ще трябва да поддържа и от дома и колата на Дакота Джонсън.

Крис Мартин и Дакота Джонсън

Крис Мартин е „ужасен“

Според популярния певец, жената, чиято самоличност е неизвестна, става все по-опасна. Тя го преследва в социалните медии и се твърди, че се е приближила до имението му, като редовно дебне на вратата.

Британският изпълнител споделя, че живее в защитена зона и че огромна порта с код блокира входа към дома му. Миналата седмица той видял жената да звъни на вратата на имота благодарение на камерите за видеонаблюдение.

Според източници „тормозът е започнал през април 2022 г. и се е засилил значително през последните месеци“. Крис Мартин е „ужасен“ и казва, че „никога не е имал професионални или лични отношения с тази жена“. Никога не я е срещал и не е говорил с нея.

Преследвачката напада дори Дакота Джонсън. В социалните си мрежи тя коментира, че е била изнудвана и дори срещу нея е използвана „черна магия“ от въпросната дама.

За щастие съдът заключи, че жената никога няма да спре да тормози двойката, ако не бъде раздадена справедливост. Справедливост, която в момента предпазва Крис Мартин и Дакота Джонсън.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любов извън обективите: Крис Мартин и Дакота Джонсън

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот
Горещи новини05 МАЙ 2023

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот

Наскоро звездата разкри повече за своите близнаци Макс и Еме в телевизионно шоу.

Шакира е щастлива в Маями
Горещи новини05 МАЙ 2023

Шакира е щастлива в Маями

Почти година след раздялата си с Жерар Пике, Шакира изглежда си върна желанието за живот.

Приянка Чопра и Ник Джонас
Горещи новини05 МАЙ 2023

Приянка Чопра и Ник Джонас: Любовна история на червения килим

Прожекцията на най-новия филмов проект на индийската актриса се състоя тази сряда, 3-ти май в Ню Йорк.

Met Gala 2023
Горещи новини04 МАЙ 2023

Когато срещнеш повече от един бивш на Met Gala 2023

Звездното събитие се превърна в доста стресираща вечер за няколко знаменитости.